Starten på någonting nytt!

Jag ska försöka hålla mina inlägg kortfattade.

Jag skapar denna sida för att ge andra möjligheten att följa min resa och för att inte själv backa i denna utmaning som jag just klivit in i!

Jag går nu en vandring mot full tillit till mina egna visioner, känslor och manifestationer. Jag vill gå mot ett liv i full tillit till universum. Jag vill gå mot en ålderdom där jag kan titta tillbaka och se livet med en större helhet, att mitt liv haft mening för mig och andra. Jag vill sedan lämna min fysiska kropp med en känsla av glädje och harmoni ända in i själen.

Jag vill här gå igenom det jag lärt mig och fortfarande lär mig om attraktionslagen.
Vad man väljer att testa eller tro är helt upp till var och en. Det här är en blogg med mina personliga erfarenheter och det som är sanning idag kan ha ändrats imorgon. Alla är vi under en konstant lära och utveckling.

Välkommen in!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s