Vad är attraktionslagen

För att förklara detta på ett enkelt vis.
Allt i världen är energi, allt fysiskt, alla tankar och alla händelser. Allt formas av och avger energi. Energi vibrerar.
Det forskare sett är att allt som vibrerar på samma frekvens dras till varandra (kaka söker maka, lika barn leka bäst).
Tankar avger vibrationer och det är därför viktigt att lära sig att ta kontroll över tanken. Men som ni kanske vet så tänker vi människor ca. 65000 tankar dagligen….ni förstår kanske att det är svårt att ta kontroll över dem alla?

Men då har vi ett bättre verktyg! Tankarnas vibrationer övergår till känslor i vår kropp. De bra tankarna ger en skön känsla i kroppen och de mindre bra tankarna ger mindre bra känslor. Det är därför lättare att fråga sig själv ”vad har jag för känsla i min kropp?”.

I en strävan att dra till sig positiva upplevelser, rikedom och kärlek bör vi sträva efter att känna känslor som ligger på en hög energifrekvens. Här nedan listas några hög-/lågfrekvenskänslor för att förtydliga vad jag menar.

Frekvens känslor

Man drar till sig mer av det man känner mest av. Känner man mycket ilska inom sig så kommer man exempelvis möta fler människor eller händelser som skapar mer ilska inom dig.

Känner man istället en enorm kärlek och tacksamhet i kroppen så kommer man möta fler människor och händelser som skapar mer av detta. Det är nämligen så energi fungerar.

Jag lämnar dagens ämne där.
Om man vill kan man fördjupa sig lite genom att googla och studera forskaren Dr Masaru Emotos studie på vattenkristaller. Den är oooootroligt intressant för de som inte tidigare läst om den och sett den!

Trevlig fortsättning!

4 reaktioner till “Vad är attraktionslagen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s