Medveten attraktion

Vad menar jag med detta?
Du kan få och skapa allt du vill ha och önskar dig.
Här nedan följer några steg.

1. Visualisera
Visualisera det du vill ha som att du redan hade det. Kärlek, hälsa, rikedom av olika slag, materiella ting osv. Visualisera det så färggrant du bara kan. Hur känns det i dig att ha detta, att leva det livet? Hur ser det ut? hur känns det att röra i?

2. Känn
Som du minns så skapar känslor vibrationer på olika frekvenser. Känslan du skapar i din kropp när du visualiserar ställer in din kropp på den frekvensen som kommer föra dessa händelser/saker/känslor till dig. Var därför specifik när du visualiserar och KÄNN verkligen den känsla du tänker att detta kommer att ge dig.

3. Ta emot
Våga lita till att detta kommer förmedlas till dig i precis rätt tid.
I detta stadie måste vi dessutom vara uppmärksamma på djupare impulser. Hjärnan är i ett otroligt kreativt flow och kan ge dig en stark impuls att göra något specifikt som kommer ta dig i rätt riktning. Då gäller det att ta ”inspired action” och våga lita på processen.
Inspired action kan vara att du får en impuls om att prata med någon, läsa en bok, ringa ett samtal, gå på ett visst ställe o.s.v.

Att starta den här bloggen var en sån impuls. En kreativ tanke som inte släppte taget om mig. Den kom från ett djupare plan av min medvetenhet på något sätt. Samma dag körde jag igång och ska nu se vart detta leder mig.

2 reaktioner till “Medveten attraktion”

 1. Hej Victoria,
  mycket bra punkter du tar upp och trevlig läsning.
  En sak jag brukar tänka på och skilja på är ordet visualisering.
  För mig är visualisering en bild av olika redan erfarna platser, saker osv. Jag gillar istället att använda ordet föreställning. När jag föreställer mig något tar jag bilder från min önskan, alltså inte redan något som är upplevd och erfaret, utan det är helt nya bilder. Med andra ord, det du beskriver i punkt ett skulle jag hellre kalla för föreställning. Hur känner du?
  Tack igen för en härlig blogg!
  Arne

  Gilla

  1. Hej! Tack för kommentaren 😊
   Jag tror att det där är en personlig tolkningsfråga men helt klart värd att lägga en extra tanke på. Men söker man på synonymer till ordet visualisera så kommer detta upp ”åskådliggöra (med bild), ge en bild av, levandegöra, gestalta; föreställa sig; medvetandegöra inre bilder”.
   Så jag skulle nog just för tillfället säga att det är en tolkningsfråga.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s