Ställ in rätt radiokanal

Man brukar beskriva de olika frekvenserna som radiokanaler.
Det här med att vrida in sin känsla på rätt kanal är viktigt.
Du kan inte gå och ha din känsla inställd på rock klassiker när du vill lyssna på rix fm.

Så hur gör man då detta?

För att dra till dig det du önskar i ditt liv så måste du ställa in dig på en kanal med känslan av att du redan har det du önskar mer av.
Det enda som faktiskt existerar är nuet. Tänk dig att tiden inte existerar utan att du lever i en radio och just precis nu kan ställa in dig på vilken kanal du vill.

Fundera ut vad du vill attrahera. En livsstil, ett yrke, en känsla, något materiellt, något gällande din kropp och hälsa, kärlek, pengar…you name it.
Känn i dig hur det skulle kännas att ha detta i ditt liv just precis nu. Hur skulle du leva, vad skulle du göra, hur skulle detta få dig att må? DET är känslan som ställer in dig på rätt radiokanal, på rätt frekvens. Ju tydligare känsla och bild du får av detta desto bättre!

Försök att påminna dig oftare och oftare om detta. Vi väljer nämligen av vana och tidigare tro att ramla tillbaka in den gamla frekvensen. Så sätt en tid för detta varje dag, helst flera gånger om dagen under några korta minuter och se vilken frekvens du kan ställa in dig på. Det är DU som har makten att förbättra ditt liv.

img_9562

Jag fördjupar mig mer i ämnet i ett inlägg längre fram. Ge detta en chans och njut av resan! KOM IHÅG ställ in känslan som att det du önskar redan finns i ditt liv och är en självklarhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s