Inspirerad handling

Så vad är inspirerad handling, eller inspired action?

img_3812

Så steg 1- Klargör en tydlig bild över hur du vill att livet ska se ut, vad du vill ha, hur du vill känna eller var du vill göra.

Steg 2 – KÄNN. Känn detta i din kropp som att du redan är där, att du redan lever det livet du önskar, känner det du vill känna eller har det du vill ha.
Lever vi det livet vi redan lever, känner samma känslor, tänker samma tankar som vi alltid tänkt osv så kommer vi också få leva samma liv som det vi redan har. Det är ju den frekvensen vi är vana att vara inställda på och det är därför viktigt att påminna sig om den nya känslan, eller hur?

Steg 3 – Inspirerad handling
När de ovanstående stegen fungerar börjar din nya energi dra sig till energi på samma frekvens, lika attraherar lika. Här gäller det att lära känna sin egen kropp, sina egna känslor, sina egna reaktioner och energier.
På ett djupare plan får vi under det här steget små signaler. Det kan handla om en signal om att gå in på ett speciellt ställe, kontakta någon, göra något du inte annars gör o.s.v. Det viktiga när man får dessa signaler är att handla därefter. Följ den där känslan, det är inspirerad handling!

Det vi får tänka på är att detta går åt både det ljusa och det mindre ljusa hållet. Fokuserar du alltid på negativa tankar och lägre frekvensnivåer (läs tidigare inlägg), så kommer samma känslor dyka upp för att nå just dit. Så lägg ditt fokus på hur du VILL att livet ska se ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s