Attrahera kärlek del 1

Här i det första inlägget går vi igenom några frågor. Skriv gärna ner svaren för större effekt.

1. Älskar du dig själv?
Detta är en otroligt viktigt, varför? Vi tar ett exempel: Du känner en person du ogillar, skulle du rekommendera denna person till en vän du bryr dig om? förmodligen inte va? Älskar du dig själv då kommer detta skina genom hela dig, du kommer vibrera av kärlek!
(Mer om hur du kan lära dig att finna självkärlek i ett annat inlägg)

2. Lyssnar du på dig själv?
Lyssnar du till din magkänsla? till dina behov? till alla små signaler? och agerar du i kärlek till dig själv därefter? När du lyssnar till dig själv kommer du undermedvetet berätta för universum att du är VÄRD att lyssna på. Du kommer genom att lyssna och agera på dina signaler dra till dig personer som lyssnar.

3. Trivs du i ditt eget sällskap?
Hur kan du förvänta dig någon annan att trivas i ditt sällskap om du inte själv gör det? Varför trivs/inte trivs du i ditt sällskap? hur kan du ändra på detta?

4. Lever du det liv du vill leva?
Vilket sorts liv vill du leva? Varje gång något ändras i vårt liv ändrar vi alltså frekvens. Vi drar till oss personer och händelser som matchar den frekvensen vi befinner oss på. När du börjar leva det liv du vill leva kommer du dra till dig en person som passar in i den frekvensen.

5. Ger du kärlek fritt omkring dig?
Så varför ska man sprida kärlek? Tänk dig att vi ser kärlek som pengar i en börs. Ifall du var ekonomiskt oberoende, visst hade du då bjudit av dem, använt dem och gett av dem till höger och vänster? du hade då signalerat ”jag har mer än nog, det kommer hela tiden mer!”. Ifall du istället hållit hårt i dem och varit rädd att förlora dem så hade du signalerat och ställt dig på en frekvens som säger ”det finns inte tillräckligt, jag är begränsad”. Så genom att sprida kärlek säger du helt enkelt ”det kommer alltid mer, jag är en aldrig sinande källa, det finns en massa kärlek i mitt liv”.
Så ge ge ge ge ge av din kärlek!

Jag avslutar detta inlägg här. Som sagt, skriv ner dina svar och gör en ordentlig självrannsakan.
Välkommen tillbaka inför del 2!

En reaktion till “Attrahera kärlek del 1”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s