Attrahera kärlek – del 2

I andra delen ska vi nu gå vidare inom ämnet att attrahera kärlek.
Kärlek behöver ju inte nödvändigtvis vara en livspartner. Du kanske helt enkelt vill möta mer kärlek av alla du möter i din vardag.
För enkelhetens skull gör jag nu detta inlägg mer riktat mot den som vill hitta en livspartner att dela kärlek och glädje med. Fokuserar du på del 1 kommer du automatiskt möta mer kärlek i din omgivning.

Så det vi kommit fram till i tidigare inlägg är att du måste känna känslan av att du redan HAR det du önskar i ditt liv. Ifall du aktivt letar en person så sänder du ut signaler om ”brist” på dessa känslor.

Här blir det alltså viktigt att klargöra några saker:
1. I vilken sorts relation vill du leva? hur ska det kännas och vara?
2. Hur ska personen du träffar vara? allt är alltså möjligt i detta fall, skriv gärna ner en lista och KÄNN hur denna personen är.

Lev för en period som att ni redan lever ihop. Vad hade ni gjort? hur hade ni skämt bort varandra? hur hade du prioriterat din tid? hur hade ditt hem sett ut?

Du har ju alltså skrivit ner en lista på egenskaper du vill att din framtida partner ska ha. Jag vill poängtera att du gärna får vara noga med detaljerna i den listan. Måla upp en tydlig bild av din dröm, låt ingenting stå i vägen för din fantasi. Vet att det är möjligt att finna denna människa.

Nu kommer steget att ta emot. Vet nu att du har ställt in dig på en viss radiokanal i din kropp när du börjat leva ditt nya liv ”tillsammans” med din partner. Vad som sedan händer är att personen som matchar din radiofrekvens kommer söka sig till dig i precis rätt tidpunkt på precis rätt ställe. Det sker!

Följ sedan din inre kompass. Får du signaler så testa att svara på dessa. Men hela tiden med tanken om att ni faktiskt redan mött varandra (du har ju trots allt redan känt in personen i din kropp och börjat leva ”med” denne). Var sedan kräsen, träffar du någon men som inte matchar känslan du bett om så nöj dig inte bara pga rädslan att inte träffa någon annan. Du förtjänar det bästa för dig, vi alla söker inte samma person och alla kan finna sin frände!

Längre fram går jag in på både ett misstag i min attraktion och sedan hur jag fann mannen i mina drömmar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s