Attrahera kärlek – del 3

Jag har i hela mitt liv drömt och fantiserat om att ha en egen gård, ha hästar och jobba kombinerat med häst och människa. Detta blev verklighet och jag kunde knappt fatta det själv!
Det jag kommer berätta nu är om vad jag skulle kunna välja att se som ett misstag, men jag väljer istället att se det som en förstärkning av vad jag faktiskt vill från botten av mitt hjärta.

För 1,5 år sedan slet jag ensam på gården. Jag snickrade, skottade, slet med hö, bar tunga vattendunkar, jobbade mycket mer än heltid, pluggade, skötte alla djuren och ja….ni ser att jag under denna period blev allt mer sliten va?

img_5797

Jag började fantisera mig bort.
Hur skulle mitt liv se ut utan alla djur att sköta? hur skulle mitt liv se ut ifall jag slapp all skötsel av en gård? vill jag verkligen det här?…hmmmmm vore det inte skönt att få ha ett hus vid havet? vore det inte fantastiskt att få gå runt hemma i fina kläder, rent fixat hår, klackar och kanske bara fokusera på ETT jobb?

Jag fantiserade om detta OFTA, jag kände känslan och drömde mig bort ofta.
Jag hade skrivit mig en lista på egenskaper hos min framtida kärlek, tyvärr en lista utan mycket detaljer.
Under den sommaren springer jag på någon som matchade den visionen perfekt och min kropp svarade ju med ”där är han du sökt efter!”. Jag hade ju praktiskt taget bett om det och frekvensen jag ställt in mig på kände ju direkt igen personen som matchade min frekvens. Han var allergisk mot allt jag hade i mitt liv, djur var ju därför väldigt otänkbart, ett liv på landet nära gräs/hö/damm skulle vara svårt.
Hus vid havet var hans dröm och passade perfekt in i det jag gått och fantiserat om. Han gillade dessutom fina kläder, när jag klädde upp mig och ett rent hem. Allt som jag bett om.

För att göra en lång historia kort. Jag blev allt mer olycklig, jag slet med känslan av att kanske behöva göra mig av med mina djur och inte kunna bo på landet. Jag kände ju i hela mig att det där inte var själens väg, det var mitt dåvarande egos väg.
Ni kan ju förstå att detta behövde ta slut va?
Den för mig nästan osannolika fortsättningen får ni om någon dag.

Ha det fint så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s