Attrahera kärlek – del 4

Så hur hittade jag rätt?

Jag hade ju av mitt misstag insett vad jag faktiskt ville. Jag hade insett hur viktigt mitt liv med djuren var och att det var livet på en gård med dessa på landet som VERKLIGEN var en dealbreaker för mig. Där fanns mitt calling, det var mitt själsliga hem.

Jag kollade på min gamla lista på egenskaper hos min framtida kärlek och tog ett beslut. Jag skulle skriva en detaljerad lista på den ultimata drömmannen. Jag beslutade om att tänk att ALLT var möjligt! jag skulle beskriva allt för att göra honom ”to good to be true”.
Jag gjorde detta och kände in personen jag beskrev i min lista.

Jag har inte direkt sökt efter någon. Jag har gillat att träffa nya människor och dejtat, men jag har inte känt någon stress över att det måste bli något. De personer jag träffade var bra människor, men ingen uppfyllde den känslan jag fått när jag visualiserat min lista. Så det blev nej efter nej, men detta stressade inte mig det minsta.

Jag använde mig av tinder, jag hade lite tid för att komma ut bland folk med mina tre jobb och jag gillade att skriva med folk. Kan en person inte fånga mig rent intellektuellt fångar de inte mitt intresse alls.
En dag fick jag en känsla av att ställa in inställningarna på maxavståndet (150km), jag brukade yyyytterst sällan ha det. Där matchade jag med honom.
Vi började skriva. Han befann sig i sin stuga, från den stugan var det exakt 150km till mig. Det visade sig att han bodde i finland. Jag tänkte ge upp redan där! distans var inte min grej.

Men jag kunde inte sluta skriva med honom! Något i hur han skrev fångade mig och vi chockades ofta av vilka kopior vi var av varandra. Jag blev sådär ”chatt-kär” och insåg att jag skulle behöva träffa honom!
Så sågs vi äntligen efter veckor av skrivande. Vi hade båda två planerat att träffas för att se att personen vi haft kontakt med inte alls var så bra som vi tänkt oss. Att det hade blivit en hype!
Men nej……HAN var personen jag beskrivit i min lista, varenda känsla var rätt. Förvånade att han dessutom är insatt och intresserad av attraktionslagen?

Resten? Vi blev självklart kära. Vi fortsatte ses så ofta och så länge vi kunde och insåg att vi skulle få detta att funka med alla medel.
Han älskar mina djur och vill inte vara utan dem. Han trivs på landet och är den absolut finaste människan jag mött i hela mitt liv.

IMG_8976

Jag kunde inte hitta honom förrän jag visste vilket liv jag ville leva. Först då kunde min perfect match ramla in. Han är min guldkant!

3 reaktioner till “Attrahera kärlek – del 4”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s