Logiken i att alla är ett.

För dig som är ny, VÄLKOMMEN! Ifall du inte tidigare läst om ämnet rekommenderar jag att bläddra i äldre inlägg som dessa:
– Vad är attraktionlagen?
– Höj din vibration
– Attrahera kärlek del 1
Ta del av alla inläggen på bloggen om du känner dig nyfiken, i detta inlägg går vi igenom hur separation enligt mig är en illusion.

Vi gör en tankeuppgift av logiken i att alla är ett:

1. Som jag tidigare skrivit: allt och alla som existerar, händelser, tankar och känslor är energi på olika vibrationsnivåer. Vi kan i denna uppgift se all energi som små magneter.

2. Se dig själv som en energimagnet som drar till sig all annan energi som befinner sig på samma vibrationsnivå.

3. Din magnet fungerar som en radio. Där din radio (du) är inställd (dina övervägande tankar, känslor och handlingar) kommer den att rikta sin magnet.

4. Känner du dig som ett offer för vad som händer dig? Men visst kom vi fram till att även händelser består av energi, alltså magneter! Hade dessa magneter dragits till dig om din magnet inte hade en dragningskraft till dem? svar nej.

Kom vi nu fram till att vi inte kan skylla på något utanför oss själva? Vi måste helt enkelt enkelt finna vad det är med vår inställning på radion, jag upprepar –> dina övervägande tankar, känslor och handlingar. Som måste kastas och förnyas!

Vi måste alltså ställa om vår radio för att rikta om vår magnet!
Det kanske känns lättare att skylla på yttre omständigheter och det är ditt val att välja den vägen eller välja självrannsakan och utveckling.

Allt och alla du möter speglar alltså en del av dig och ditt inre. Allt hänger ihop. Försök inte förändra andra. Förändra dig och allt omkring dig förändras.

23846306_10155453039918558_1737275902_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s