Attraktionslagen nyårslöften

Vi närmar oss nyår och många skriver sina löften för nästkommande år!

Här kommer några tips!

1. Ifall du gärna vill sätta mål för det nya året men inte vet vad du ska fokusera på kommer ett knep! Sätt en klocka på en minut, skriv ner så många förslag på saker du önskar med ditt liv som du bara möjligen kan komma på under den minuten.
Titta sedan på det du skrivit ned. Vilka önskningar är prio ett? ringa in 3-5 saker som känns viktigast för just dig kommande år. Välj dessa som nyårslöften.

2. Skriv dina löften i presens, alltså i nutid.
Istället för ”Jag ska…” skriv ”Jag har nu..”
För exempel, ”Jag har nu tränat tre gånger i veckan under hela året”,  Jag har nu sparat ihop pengar till mitt nya boende”.
Varför i nutid? Jo, för när du skriver dem i nutid så KÄNNER du också med hela din kropp som att detta redan hänt! Du ställer alltså in din radiokanal för universum att föra detta till ditt liv.

3. Skriv ett brev till från ditt framtida jag till ditt nuvarande jag.
Sätt ett datum ett år från när du skriver brevet.
Var ditt framtida jag som redan lyckats med årets mål och berätta för dig själv om året. Skriv kanske om att det gick lättare än du tänkt dig, hur bra det kändes, hur bra du mår nu och hur motiverad du är för kommande mål. Du kanske skriver om att dina nuvarande orosmoln enbart var ett luftslott, att rädslorna du hade gjorde dig stark och att du lätt tog dig igenom. Du kanske berättar om din nya partner, ditt nya jobb, det renoverade boendet, hur det känns nu när du tappat de där extra kilona?
Möjligheterna är oändliga!
Det viktiga med brevet är att du ställer in kroppen på en ny frekvens och på så vis skickar ut en ny beställning! Så ta dig tid med brevet och njuuuuut!
Se till när du skriver brevet att du innan mår riktigt bra! se en film du mår bra av, skratta, sjung, träna, se videoklipp, umgås med familj eller vänner. Boosta din energi, sätt dig i rätt känsla och skriv ditt brev.

Lycka till, jag önskar dig ett gott nytt fantastiskt 2018!

EJKH1845

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s