Likheter mellan våra bristtänk.

Somliga drar till sig pengar och oroar sig aldrig för att dessa ska ta slut. Det vore kanske trist med stora utgifter men de vet att det alltid kommer nya!
Andra ältar inte annat än bristen på pengar, håller i dem stenhårt och är livrädda för att dessa inte ska komma åter.

Somliga drar till sig kärlek, nya partners eller vänner utan problem. De oroar sig aldrig för att ett förhållande ska ta slut. Det vore kanske trist, men det kommer alltid nya och oftast blir de nya allt bättre!
Andra ältar att de är ensamma, att de aldrig träffar någon och när de väl träffar någon så håller de så hårt de bara kan i rädsla av att bli ensamma.

Somliga tycks ha hälsan i behåll vad än de gör. De blir kanske sjuka ibland men tar det som en liten period till vila och återhämtning.
Andra är så rädda för sjukdomar att allt skrämmer dem! Allt är en risk, och det gäller att hålla sig på den säkra sidan, aldrig ta risker.

Somliga håller sig i en hälsosam kroppsform vad än de gör. De kan gå upp eller ned ett par kilo över jul eller på semestern, men lika snabbt är de i form igen.
En annan lever framför spegeln med total uppgivenhet för de där kilona som aldrig försvinner eller kommer till. De känner en omöjlighet för att någonsin komma i form.

Ser ni likheten? Oavsett vad bristen i ditt liv handlar om så har det EXAKT samma sak. Hur vi riktat våra frekvenser.
Ifall du känner brist på pengar, kan du själv se hur du har ett lika ohälsosamt tänk kring pengar som om du varit ihop med en utåtagerande partner? Du håller stenhårt i det du har i rädsla av att det aldrig kommer nya!

Det kan vara svårt att greppa likheten kring dessa, men allt har med våra trosuppfattningar att göra.

Jag är en av många som lever med precis exemplet ovan! Jag genomgår därför en stor förändring nu. En förändring där jag måste ge mig hän, lita på känslan och lita på att jag kan byta ut min gamla trosuppfattning om pengar till en ny trosuppfattning!
Jag ska i min ekonomiska tro göra slut med ”den utåtagerande mannen” så att säga. Jag ska vara lika säker på att det alltid kommer nya och bättre när det kommer till pengar som när det kommer till kärlek!
Mannen nedan är verkligen ett av alla mina bevis på att du kan få det som är ”för bra för att vara sant!”.

Vart bär du ditt bristtänk? Och vad är det du aldrig någonsin oroar dig för? Kan du se likheten?

24175207_135714933805262_7975084683270553600_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s