Måste man ha en dröm?

”Jag har ju inga drömmar!”

Vet du, det är helt okej att inte ha drömmar. Men vi kan istället utveckla det här.
Hur önskar du att KÄNNA i ditt liv? Vilken är din favoritkänsla?

Du har säkert upplevt den där känslan av lycka? När du mår sådär helt fantastiskt och INGET kan förstöra dagen. Vad säger du om att sätta det som en riktlinje?
Känslan är viktigare än bilden i ditt huvud, vet du varför? Jo, för att går du med känslan av lycka i din kropp största delen av tiden så kommer ALLT du känner lycka inför följa detta. Pengar följer, kärleken följer, boendet följer, hälsan följer. ALLT du känner lycka inför.

Så hur attraherar du lycka?
Fundera på vad vad som gör dig lycklig eller hur du med din lycka kan förgylla livet för andra, alltså att GE av din lycka.
Vad gör dig lycklig ända in i själen?

Du kanske sitter på kvällen och beställer hem en massa kläder och känner det du tror är lycka. Men fundera, är detta verkligen genuin lycka du känner eller dövar du någon annan känsla med shoppingen? Samma sak gäller exempelvis alkohol, socker, spel, tv-tittande.
Men fundera om detta verkligen i längden ger dig lycka på ett djupare plan?

Vad kan du göra precis nu för att känna lycka?
Behöver du ringa ett samtal? Läsa en bok? Gå ut i naturen? Få saker som tynger dig undanstökade? Skratta? Syssla med din hobby? Göra någon annan glad? Umgås med någon? tända ljus? provköra en bil? leta ett nytt boende? Söka ett jobb? Klappa ett djur? Skapa ett växthus? Åka på en utflykt? äta middag ute? göra något för familjen? överraska din partner? ta hand om dig själv? skapa något? träna?

23498598_120313685407820_2368800160256884736_n

Så drömmar behöver vi inte nödvändigtvis ha, det är känslan som är det viktiga! Alla har vi en känsla som vi helst önskar känna och jag skulle tro att den känslan är just lycka. Kom igång och skapa din egen lycka och dra till dig omständigheter som ökar denna känsla, det är värt det!

Jag avslutar detta inlägg med ett fantastiskt ordspråk:
FYLL INTE DITT LIV MED DAGAR, FYLL DINA DAGAR MED LIV

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s