Övning Nu-Timer

Just nu är jag inne i en period som upplevs som en berg- och dalbana!

Vad händer då nu när jag är inne i en skiftning av livet? Jo, ibland blockeras all njutning av nuet och min hjärna hittar på diverse olika ”tänk om” fantasier i hjärnan.
Känner du igen dig?

Du kanske har något du oroar dig över? Men kommer du någonstans av att oroa dig över det egentligen? Har oro någonsin tagit oss någonstans mer än in i en fantasi vi har om hur illa något kan gå? Förmodligen inte till de bästa platserna.

Jag kan säga att jag ofta hamnar där. När jag inte är inne i en skiftning så hamnar jag där av andra anledningar, men nu när livet förändras kan det ibland bli av extrem rädsla av något jag bygger upp inombords! Jag är väldigt mänsklig jag också 😉

Jag har därför givit mig själv en uppgift och jag tänker beskriva den och varför jag gör den i filmen nedan! Enjoy och försök du också, för vad kan denna ge just dig?

I Nästa inlägg ska ni få börja följa mig mer i min vardag. Nu har jag börjat gå in på ämnet och tänker ta med mig er i praktiken!
Trevlig helg på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s