Sakta klär jag av mig.

Jag (precis som du) har formats av andra människor, upplevelser och händelser.
Jag anser hela mitt liv som en period för utveckling och brinner verkligen för att hela tiden utvecklas. Men vilken sorts utveckling?

Handlar utvecklingen om att bli bäst i det ena eller det andra? Om du hade frågat egot så kanske ”ja!”, men det är inte alls det jag menar.

SÅ, jag vill utvecklas till att bli en mer autentisk människa, mer av MIG. Att tillåta mig vara mig oavsett vad andra tycker om detta. Att sakta klä av lager för lager med inpräntade trosuppfattningar. Att byta ut alla dessa kläder som jag tagit på mig för att passa in och istället plocka fram de som verkligen är JAG.

Allt detta är en stor resa och kräver åtskillig tid med reflektion, självrannsakan och tid där jag umgås med mig och enbart mig.
Att blotta mig själv såhär är en del av detta. Att byta om inför andra så att säga.

Inget av detta kommer ske på en handvändning. Jag har redan jobbat med detta i snart 10 år, men det känns just nu som att vissa delar verkligen börjar ta fart.
Jag är inne i en brottningsmatch med några av mina ”gamla lager kläder” nu och har varit i den matchen under en tid. Men det är som att jag nu börjar se slutet av just denna match och motståndaren börjar sakta sakta minska i styrka. Vilken enorm befrielse!

img_2301

Kommer detta ändra på något i mitt liv? DEFINITIVT! I mitt liv kommer det ske en hel del förändringar framöver. Mer tid kommer spenderas här, mindre tid på andra sociala medier. Många aviseringar kommer stängas av och jag tänker försöka införa kontorstid. Allt för ett mer autentiskt och närvarande jag.

Tack för att du tog dig tid! Nu har jag tagit steg 1 i nästa fas av matchen, välkommen att hänga på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s