Lite biltankar!

Ett längre klipp än jag tänkt mig! Hoppas dessa gynnar någon av er, gynnar en eller gynnar många spelar ingen roll.Snart kommer dessa tankar ske under andra former när tankarna slår mig. Men mitt första uppdrag till mig själv var att ha med mig kameran överallt för att inte missa ögonblicken.

.

Jag ska under nästa vecka spela in och lägga upp en film där jag pratar om mina årsmål OCH nya personliga utmaning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s