Nöter in tacksamhet

Varför tjatar jag på om tacksamhet? FÖR ATT DET DRAR IN MER ATT KÄNNA TACKSAMHET ÖVER I VÅRA LIV!
Kan du använda tacksamhet inom alla områden? JA.
Tjatar jag och skriver för er skull eller för min skull? Faktiskt lika mycket för min egen som för någon annans skull. Jag mår bra av det här, jag påminns av det här och jag jobbar mer fokuserat och fyllt av glädje när jag hela tiden måste upprepa detta för mig själv.

Relationer:
Kan du räkna upp en tacksamhet till alla människor du har i ditt liv? Tacka för var och en av dem, kanske kan du dessutom tacka för några av anledningarna till att du uppskattar att ha dem i ditt liv?
Om du så bara har EN person du kan nämna, NÄMN DEN och känn enorm tacksamhet.
Vad gör det med ditt liv när du känner genuin tacksamhet och lägger fokuset på de relationer du HAR i ditt liv istället för de relationer du inte har? Det skapar fler möjligheter till bra och kanske ännu bättre relationer!

Hälsa:
Kan du räkna upp tacksamheter till alla fungerande delar av din kropp? Tacksamhet till alla fungerande funktioner av din kropp? Tacksamhet till det du finner vackert på din kropp? Leta ALLT du kan tänka dig som är BRA och du kan känna tacksamhet över!
Tro mig, det finns alltid nåååågonting att finna!
Jag vet att du har någon kroppsdel, annars skulle du inte befinna dig vid liv här i denna fysiska kropp. Funktioner kan vara allt ifrån att hjärtat slår, din andning och möjlighet att tänka och känna osv.
Om du kan göra detta, att lägga ditt fokus på uteslutande det som är friskt, då drar du till dig mer av detta. Tror du mig inte? Har du testat och gjort detta utan att någonsin se ner på, oroa dig över eller känna dig bitter över det du kan se som inte är friskt? Försök!

Pengar:
Känn tacksamhet över varenda krona (eller öre om du så vill!), varenda sak du äger, allt du kan se omkring dig som visar på rikedom, allt som gör att du känner att du har pengar eller får dig att känna dig rik överhuvudtaget ! Tacka Tacka Tacka!
Vad händer om du uteslutande kan känna glädje och tacksamhet för pengar? Jo, du drar till dig mer av det som får dig att känna den känslan.
(Jag kommer utveckla det här området i senare inlägg.)

Du kan dela upp detta inom en hel massa områden, använd fantasin och meddela mig gärna hur det går (Lika mycket ”a note to myself” som till någon annan).

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s