Mitt största bristtänk

Jag har levt som de flesta andra (skulle jag tro) med bristtänk kring just pengar.
”Pengar växer inte på träd”

Ni kanske till och med tro på detta,
”Pengar är roten till all ondska”?

Så VAD är pengar? Eller rättare sagt, vilken känsla kan pengar ge?
Jag skulle säga, FRIHET.

Hur dessa används är ju helt upp till personen som håller dem i handen. Pengarna i sig skadar faktiskt ingen.

Jag har ett exempel på just bristtänk i mitt liv under det senaste halvåret.

– Jag har ju som sagt slutat på mitt heltidsjobb som gav mig min säkra inkomst. Detta har varit stort för mig eftersom detta är något som genererar rädsla i mig. Rädslan byggdes upp desto längre tiden gick och vad hände? Kunder var tvungna att ställa in vissa av sina pass, något gjorde att jag inte kunde ta mig iväg till andra kunder, det kom oväntade utgifter, vissa saker gick sönder och jag ringde om ett extrajobb men fick inte samtal tillbaka.
Här började jag rannsaka mig själv! Jag fick ifrågasätta mig själv varför detta gjorde mig stressad….jo jag tänkte hela tiden PENGABRIST. Jag ställde mig frågan ”hade jag haft denna undermedvetna stress ifall jag varit ekonomiskt oberoende?” svar var ju såklart nej.
Så jag insåg att det jag sände ut (det min radiokanal var inställd på) var ”jag har inte pengar” ”jag har inte råd” ”Jag har inte pengar” ”Jag har inte råd” ”jag har inte pengar” ”jag har inte råd”… ja ni förstår.

MEN!!…. när jag rannsakat mig själv och klartgjort detta för mig själv var det dags för förändring. Jag klev upp på mornarna, gjorde en vägledd meditation som handlade om just detta och sedan började jag dagen. Det viktiga var under min dag att jag bara gjorde saker som fick mig att känna mig fri. Jag tackade för allt som gjorde att jag kände frihet under mina dagar och tackade för allt jag faktiskt har istället för det jag ansåg att jag inte hade.
Jag fick ju heller inte tveka på att skicka ut mina pengar med kärlek och ge bort dem med glädje, tänka och känna att jag hade ett överflöd. Inställda kunder var heller ingen fara, så bra med en dag då jag hann ifatt inom andra områden!

Vad resulterade detta i?
Bara på några dagar upplevde jag skillnad. Den periodens kundtorka vände, jag fick oväntade inkomster på posten, jag hittade pengar jag inte visste att jag hade i en jackficka och jag blev erbjuden två nya jobb!

img_2386

Jag fick ett tips om en otroligt bra pengaövning av min kära pojkvän som jag börjar med idag! Jag ska utvärdera den en tid och sedan dela med mig av den till er.

Men först, vad är pengar för er? Vaaad skulle du göra idag ifall du hade alla de pengar du skulle önska? Kan du börja ge alla pengar med kärlek och se glädjen dessa kommer ge någon annan?

Jag avslutar med ett citat ”Trust the timing of your life”.

3 reaktioner till “Mitt största bristtänk”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s