Gräset är grönt där man vattnar det

Nu är det väl dags att smyga in lite mer av mitt liv här också!

Jag får leva med många kärleksfulla inslag i min vardag, det är viktigt för mig.
En otroligt kärleksfull pojkvän, en hund fullproppad med kärlek, en kärleksfull katt, en häst som får mig att känna en massa kärlek, kärleksfulla vänner, kärlek från kunder och kärlek på nattjobbet.

Vi firade en liten alla hjärtans dag i förväg eftersom vi inte skulle spendera dagen tillsammans. Eftersom detta blev snabbt påkommet avgjorde vi att det skulle bli romantiskt men enkelt, jag kan ha ganska höga krav på vad som är romantiskt så min pojkvän har det inte lätt alla gånger! Vi delar dessutom bil när han är i Sverige, så att överraska varandra är inte alltid det lättaste när det blir sent påkommet..

Vi valde att handla separat utan att se vad den andra handlade. Gömde varorna på olika ställen i bilen. Hemma så fick han laga mat medan jag ordnade en brasa, tände ljus överallt och så duschade vi och klädde upp oss!
Mannen som kan göra saker helhjärtat med lite humor hade gjort en liten meny som lades fram på bordet och agerade dessutom utländsk servitör.

Förrätt, varmrätt och sedan en efterrätt framför brasan.. det bästa med kvällen? inga telefoner utan fullt fokus på varandra. Jag fullkomligt älskade den kvällen tillsammans!

Jag gömde en överraskning i hans resväska inför hemgång inför den faktiska ”kärleksdagen”. På alla hjärtansdag kom det blombud och en nalle till mig och jag fick avnjuta ”kärleksfika” på nattjobbet.


Längre fram kommer jag berätta om något vi planerat för att fortsätta uppvakta varandra och vårda vårt förhållande, ”gräset är grönt där man vattnar det”.

För den som vill läsa om hur vi träffades, tryck här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s