Delen av mig ni inte fått se.

Somliga jag känner kan hajja till av allt jag skriver, ”vad har det tagit till henne?!”

Men vet ni? den här personen har jag alltid varit men inte plockat fram. Jag har inte skyltat med kurser, böcker, filmer och artiklar jag läst och studerat inom ovanligare områden (allt ifrån attraktionslagen, andlighet, chakran, knytt, pendling, väsen, djurkommunikation o.s.v.)  sånt intresserar mig oerhört, det fängslar mig!!
Jag bara pratat med några ytterst få om vad som på djupet rör sig i mitt huvud och vad jag hunnit varit med om (för vad skulle folk tycka?)….

….och hur skulle folk reagera ifall jag sa att jag mötte min mormor oftare nu än jag gjorde medan hon var vid liv? det är nämligen helt sant… oftast i meditationer men ibland kan jag känna doften från hennes hus alldeles intill mig i mitt eget hem, doften av hennes parfym och känna en närvaro som ibland är så stark att jag känner det som att jag sitter tillsammans med henne i hennes vardagsrum, hon i sin fotölj och jag intill i soffan. Enbart fullt med kärlek och trygghet, aldrig otäckt på något vis.

Har jag alltid varit såhär? Ja, mer eller mindre beroende på hur närvarande i nuet jag varit. Ju mer närvaro desto känsligare blir jag. Men lååååångt ifrån många andras känslighet inom området. Men jag fullkomligt älskar det!


Att skriva allt detta här då, hur känns det? Ja vad ska jag säga, jag har alltid varit såhär och skäms inte det minsta över det. Jag skulle inte börja diskutera detta med NÅGON ifall det inte vore så att någon annan började tala om det, precis som det alltid varit. De jag har mig närmast märker det inte heller, varför? för att jag inte pratar om det speciellt ofta.

Jag gillar att fundera över fysiska händelsers större syften, allt detta vi inte ser, hur tid fungerar och om detta existerar, en massa konstigt om parallella verkligheter, om gruppmanifestation, om det vi kanske inte är utvecklade för att se men som existerar mitt ibland oss och en massa annat.

Jag är jag, jag är mer av mig nu. Det känns som att släppa sig själv fri från ett fängelse när man tillåter sig själv att vara precis just den man är.
Ni som tror att ni känt mig kanske faktiskt bara har skrapat på ytan av det som egentligen rör sig i mig. Men ni har alltid träffat mig, mer eller mindre del bara och båda är helt okej!

Så välkomna på en denna djupare resa i min hjärna helt enkelt! Denna attraktionsresa kommer vandra en massa olika vägar. Jag är en konstant sökare och sjukligt nyfiken. Så till Victoria om 40 år….vilka jäkla berättelser du har i bagaget när du sitter där i din gungstol med tofflor, en filt och tekoppen på verandan!

Adjö för nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s