Mina morgon- och kvällsrutiner!

Jag inför just nu hållbara rutiner i min vardag.

I år har jag inte en enda dag missat min dagliga meditation, olika meditationer beroende på mentalt tillstånd. Helt okej att lämna en kommentar eller skicka i ett meddelande som vissa för ifall man vill veta vilka jag använder mig av.

De rutiner jag nu verkligen försöker trycka in är bra morgon- och kvällsrutiner!

Ibland skriver folk en hel novell om hur de börjar sin dag…. dricka grönt te ur en regnbågsfärgad kopp, kasta blinkandefjäderpennor över höger axel i en vinflaska med ankben och avslutningsvis ska man springa baklänges och sjunga en sång på swahili…så låter det för mig när jag läser om långa morgonrutiner. Det är ungefär lika stor sannolikhet att jag kommer börja göra dem.

Vad är syftet med morgonrutinen?

Morgonrutinen ska sätta tonen för dagen, sätta oss i en hög energifrekvens där vi verkligen kan se det ljusa i vår dag, känna frihet, lycka och tacksamhet för att attrahera mer av detta!

MINA alternativ som jag väljer mellan eller kombinerar för att sätta tonen för dagen:

– Jag räknar upp saker jag är tacksam för och KÄNNER dem! jag räknar upp saker tills dess jag verkligen känner dig OTROLIGT lyckligt lottad!
– Läser/Lyssnar på något/någon som inspirerar mig och påminner mig om min egen skapandekraft!
– Jag säger affirmationer inom ett område jag behöver boosta.
– Jag startar musik som får mig att känna mig glad ända in i själen och dansar gärna ut all glädje, kroppen äääälskar det!
– Jag skriver i min 421-bok

Vad är syftet med kvällsrutinen?

Du skapar även när du sover. Ditt undermedvetna bearbetar och jobbar med känslor och information som fångats upp under dagen och av vad jag läst och upplevt så vaknar man till samma vibration som man somnat till. Därför är det bra att avsluta dagen med en riktigt bra vibration!

MINA alternativ som jag väljer mellan eller kombinerar för att avsluta dagen med en hög vibration:

– Räkna upp ALLT du under dagen du har att vara tacksam över, det finns alltid en massa små saker även i situationer som upplevs mindre bra!
– Använd dig av en bra sittande meditation (det är lätt att somna annars).
– Skicka något kärleksfullt till någon som förgyller dina dagar eller har förgyllt dagen.
– Visualisera någonting du verkligen vill uppleva. En händelse, ett resmål, en dröm, en framtida kärlek, ett djur, ett jobb eller whatever. Sjunk in i en dagdröm och sätt på musik för att förstärka känslan ifall du vill, det funkar bra för mig!
– Älska allt omkring dig!! Allt du har, allt du varit med om, alla du har nära, allt fint som finns att de, allt härligt du kan höra, smaka, känna. Ligg där i sängen och älska livet!!
– Krama om dem du älskar, djuren kan få mig att känna så mycket kärlek att jag nästan spricker!
– Starta en sömnmeditation som påverkar din hjärna medan du sover.

De tre som får mitt hjärta att fyllas med vansinnigt mycket glädje och kärlek! Min pojkvän och mina två plåster.


Testa något av det här regelbundet under en tid och säg mig sedan hur detta har påverkat dig! Jag hamnar ytterst sällan nu i känslodippar, jag känner mig alltid mentalt boostad och är för detta så tacksam.
Kanske tycker somliga att det här är flummigt eller annorlunda, men det enda jag vet är hur det fungerar för mig och hur härligt jag tycker att det är att må såhär otroligt bra ända in i hjärtroten!
Ibland känner jag sådan tacksamhet att det rinner glädjetårar nerför mina kinder även mitt i dagen när jag gör någonting helt annat, något jag ALDRIG upplevt under hela mitt liv!

org__dsc9086

En reaktion till “Mina morgon- och kvällsrutiner!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s