Bryter tillfällig svacka!

Under de senaste dagarna har jag känt min energinivå dala. Jag har ifrågasatt lite varför och även om jag förstår att det är en del i livet så vill jag ändå vara vaken nog att upptäcka och vända det så snabbt som möjligt.

Jag har känt att jag forcerat vissa saker under de senaste dagarna, gjort saker för att jag tänkt att det är någonting jag måste göra och tappat lite av min egen kompass. Jag har drivits av egot i några dagar och glömt att glädjas åt allt jag redan haft och stått inför, lagt för mycket fokus framåt. Lagt fokus på alternativa vägar trots att jag vet att det inte är någonting att bekymra mig över, på att skapa ett namn som jag egentligen skiter fullständigt i, lagt fokus på ytligheter och materiella ting trots att jag vet att dessa inte skulle förändra någonting.

Så VAD gjorde jag för att vända nedåt-trenden? Jag ”gav upp”, jag gav upp processen till universum och såg bara till att göra saker jag mådde riktigt bra av ända in i själen utan press.
Kan du känna kärlek, tacksamhet och glädje i allt du har i ditt liv NU? kan du se allt som gör att livet är perfekt precis som det är?
”Vadå? då får jag väl inget nytt liv?”, jo det får du. Energin vet mer om vad som är möjligt i ditt liv än du. Ifall du kan känna kärlek, glädje och tacksamhet JUST NU i detta ögonblick oavsett vart du befinner dig i livet så är det precis detta som kommer öka. ALLT på samma frekvens, ju högre frekvens desto bättre.

Så vändar-dagen bestod av en härlig promenad med hunden i solskenet, ett leende från öra till öra av tacksamhet och en inspirerande ljudbok varvat med tystnad. Sedan en avslutning där jag i en timme satt på taket hemma och njöt av solskenet, av livet och allt jag fick uppleva i nuet. Vilken boost av energinivån!!

Timme nummer två kom min kära pojkvän upp med te och fika. Där satt vi i en otrolig enkelhet och jag hade inte bytt situationen mot någon annan i världen!
TACK för livets njutningar i enkelheten! TACK för att jag kände min energifrekvens slå i taket idag! TACK för enligheten jag kände med hela världen när jag tillät allt att vara precis som det var! TACK för insikten!

KAN DU komma på dig själv med en obekväm känsla i kroppen. Du kanske löser den genom att exempelvis tröstshoppa, dricka alkohol, leta fel i ditt liv (på dig själv, din partner, ditt hem osv), söka bekräftelse på olika vis, jämföra andras liv, fördriva tid på sociala medier, skitsnack..listan kan göras lång. Kan du se att detta är ditt ego som agerar? Hur kan du göra för att bryta detta mönster och på så vis komma närmare DIG?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s