Skrivkramp, processer och expansion!

När det händer mycket i mitt liv kan jag få skrivkramp!
Jag måste få genomgå processen och bearbeta innan jag kan få ner någonting i text.

img_3651

Nu tänker jag skriva om min tid utan min privata instagram och vad detta gjort med mig.
Jag upplever nu att jag har blivit ännu mera av MIG, mitt autentiska och sanna jag. Jag utgår alltid ifrån frågan ”ifall INGEN fått se, höra om eller upplevt det jag nu gör, hade jag gjort det då?”. Ett tag kunde jag inte lägga ut saker som inte var i enlighet med det jag tidigare börjat lägga upp…men då kom inte mitt autentiska jag fram. Då kom en version som vissa följare var bekväma med och vana vid att följa (”Ja för jag får ju färre följare ifall jag lägger ut det där, det stämmer inte i mitt flöde”). Jag funderar nu på en väldigt autentisk instagram, men än är det inte säkert.

img_3649

Det har hänt en massa saker på insidan av mig när jag varit sann mot mig själv!
Två kvällar på raken kunde jag verkligen inte somna trots att jag var enormt trött (jag har aldrig sömnproblem). Det fullkomligt rasade in inspiration i hjärnan!! Jag skrev ned alla idéer i hopp om att få somna…men icke…ny inspiration rullade in. Så nu har jag en lång lista efter två kvällar med signaler om mina närmaste steg!

Nu kommer nästa process när jag måste ta sats för att våga uträtta alla delar jag skrev på min lista, vissa delar är redan i rullning, vissa håller på att ta form och andra ligger på ”att göra”-listan.

Mina meditationer har också utvecklats på något vis, jag ligger på en högre frekvens naturligt och när jag mediterar är det allt oftare som jag upplever att kroppen expanderar. Jag kan under meditationen inte avgöra vart mina kroppsdelar börjar eller slutar…eller om det ens existerar kroppsdelar. En upplevelse av att flyta ihop med energin omkring mig.

Jag kan inte skriva mer än så idag, det är så många processer i rullning. Jag är just nu mer selektiv än normalt med personerna i min omgivning och de få jag ägnar tid åt just nu är verkligen pärlor som ger mig en enorm energi och utvecklar mig! Tack till er!

img_3650

Jag kommer delge en ny övning jag blivit påmind om och börjat göra i ett senare inlägg! Men nu är det dags för mig att göra kväll efter en fantastisk dag med änglar till människor i min närhet.

Sköt om er och var sanna mot er själva!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s