Fråga och du får svar.

När man börjar leva utan motstånd blir livet spännande!
Igår funderade jag på en väldigt ovanlig låt och kunde inte komma på namnet hur mycket jag än funderade! Så jag ställde helt enkelt bara frågan för mig själv ”vad heter låten jag söker?”.
Idag la en vän till mig upp en bild printscreenad från spotify med DEN låten. Det är verkligen en extremt ovanlig låt som få har hört och som jag aldrig hör spelas. Tack universum!
Den ger mig gåshud och mängder med fantasi. Den är så….. mystisk(?)

Jag vandrar ju mot nya mål nu i en härlig drömvärld. Ibland kan jag nog bli för ”pushy” och inte ha tålamod att saker ska visa sig. Jag tror alltid att jag måste slita hårdare än jag måste. Så jag fick en idé från en bok om att ställa en fråga. Jag utvecklade frågan till ”finns det någonting jag kan göra nu förutom att hålla min vibration hög?”.
Jag hade faktiskt redan idag glömt att jag ställt frågan. Men så ser jag en spindel i mitt hem som trots att min katt försökte leka med den så stod kvar och vände sig mot mig vart jag än stod, då poppade gårdagens fråga upp i mitt huvud igen!
Jag googlade ”solöga spindel” (Carina Solöga har skrivit en bok som heter ”djurens språk”) och detta fick jag fram:
Spindel
Du tjänar på att ta det lugnt just nu. Min gåva till dig är att ha tålamod.
Spindeln är definitivt det mest tålmodiga djur jag träffat.

Var uppmärksam på djur du stöter på i din omgivning. Jag får små budskap som dessa varje vecka och mår alltid bra av att följa dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s