VILKEN FANTASTISK TID!!

Jag har dansat varje morgon i 1,5 veckas tid nu och visualiserat! Känslan i min kropp har verkligen det mesta av tiden varit HÖG!
img_3645

Så vad har hänt?

– Efter en natt med väldigt talande drömmar om prestationsångesten som börjat krypa sig på så insåg jag att detta snabbt behövde justeras. Jag bad för mig själv om ett svar på en fråga och sedan satte jag mig ner för att skriva om känslorna jag känt. Som en blixt kom en insikt som blev så solklar! TACK

– Trafikljusen har alltid varit till min fördel! TACK

– Trots att jag ställt mig i kön som verkat ta längst tid så har oförutsedda saker skett så tiden i kön minskats markant. TACK

– Saker faller på plats för människor som står mig nära i min omgivning. TACK

– Dagarna till min finlandsresa har i glädje swischat förbi. TACK

– Det fanns en perfekt tid för mitt frisörbesök innan resan. TACK

– Deklarationen jag dragit mig för att färdigställa gick långt över förväntan och jag studsar i kroppen av glädje! TACK

– Jag fick ett meddelande som värmde mig så långt in i hjärtat att jag knappt kan beskriva det! MILJONERS TACK
image1

Så dagen har börjat på bästa sätt, dansen har bara startat, likasinnade kliver in i mitt liv, svaren kommer allt tydligare, kompassen visar vägen och meditationerna upplevs allt färgrikare. Ha en FANTASTISK dag!! Till er alla TACK för er tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s