Lev medan du lever

”Fyll inte ditt liv med dagar, fyll dina dagar med liv”

Vad är att leva för dig?

För mig behöver det inte handla om leva i 200km/h, det kan helt enkelt betyda att jag kliver ut och möter dagen som om det varit den första gången jag upplevt den.

Jag känner mig som mest levande när jag stannar upp och fångar upp alla intryck omkring mig.
Precis just nu när jag skriver detta är det värmande sol. En liten del av gräsmattan börjar visa sig till hundens stora glädje eftersom han nu kan beta som en liten ko. Jag kan höra vårfåglar, massor av dem! Katten stryker sig mot min arm och studerar hunden som beter sig så underligt. Lyfter jag bara blicken så är det som att fånga en hel tavla med fördelen av att få uppleva den med alla sinnen.

En annan sak som gör att jag nu känner mig väldigt levande är att jag kan leva väldigt kreativa dagar. Förr stod jag på en verkstad och LÄNGTADE IHJÄL MIG efter att få sluta eftersom jag då skulle göra det, det och det. När jag väl slutade för dagen var all den energin som bortblåst. Nu kan jag agera på alla mina idéer direkt jag får dem och jag kan agera på olika idéer efter väder. DET får mig att känna mig otroligt levande.

Jag sa till min pojkvän för inte så längesedan att jag nu skulle kunna dö utan den minsta ånger. Ifall jag skulle försvinna nu så skulle jag gå vidare lycklig ända in i hjärtroten! Den känslan vill jag alltid bibehålla.
Tror ni förresten att han är THRILLED över våra promenader i slowmotion när jag har fullt upp med att ”njuta av världen”? 😉   i dont think so. Men sån är jag, en vuxen som njuter av att behålla en smula barn inom mig!

Vissa blir gamla utan att någonsin ha börjat LEVA.

Vissa har en bucketlist som är mer eller mindre viktigt, KÖR!! Vissa vill leva ett liv utanför samhällsmallen, gör det!

img_3641

Sist och slutligen:

Hur skulle du uppleva denna dag om denna var din första?
Vad skulle du göra om det var din sista?

Bara du vet vad ”att leva” innebär för dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s