Mycket glädje på mindre än ett dygn!

 1. Först ett lyckat frisörbesök, blir alltid så nöjd det stället! TACK Konkret!

  2. Sedan ett supermysigt besök hos en kollega och vän tillsammans med man i Umeå! Kaffe, trevliga samtal och en massa positiv energi!

  3. Sedan en resa med Wasaline över till Finland. Min kära hund är helt fantastisk! i hundrummet blev det 8 hundar med Rölli. 5 av dessa skällde otroligt på varandra och några nästan bråkade. Rölli tittade på mig och nästan frågade ”hur vill du att jag ska agera?…..okej jag lägger mig och sover!”
  Han förgyllde sedan många andras resa genom glädjen och kärleken som lyser ut genom honom, så många leenden och vänliga ord han skapade min kärleksspruta.


  4. Sedan möttes jag av kärleken utanför färjan och när vi väl kom hem till hans lägenhet här i Vasa låg detta på min sida av sängen! Jag älskar när han gör sånt här för mig!

  red_DSC0677
  5. Nu på morgonen skulle jag ut på en långpromenad efter min dans och frukost. Jag tog på mig lurarna med härlig musik och började gå. Jag hann inte alls långt innan musiken började försvinna ur lurarna…..”Tusan, jag måste ha glömt telefonen hemma! Jaja, det blir mysigt att bara njuta av alla fågelkvitter och andra ljud!”.
  Så vi promenerade vidare.
  Efter en stund kommer en finlandssvensk skateboardåkare upp bredvid mig! ”Lindgren?” ….”Eeeh ja?”. Så sträckte han fram min telefon till mig! ”Jag hittade denna och såg ditt svenska körkort!”.
  Så TACK TACK TACK du fina människa, änglar finns!

  6. Jag gick sedan ut på en liten ö där man kan släppa hunden ifall andra på ön är okej med det. Där möttes vi av en gammal man och en tik som Rölli tyckte väldigt mycket om. Jag och den finska mannen promenerade längs ön med hundarna och han berättade om hur han jobbat i sverige, om körer i Vasa och om våra lands gemensamma historia.
  Jag blir så fascinerad av dessa trevliga händelser i vardagen, tack för att mina energier kom till ännu en högre nivå för dagen!

  TACK kära hund för alla möten du placerar mig i, tack för allt du gör för världen!


  Vad lägger du märke till under din dag? Vilka oväntade trevligheter får du vara med om?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s