Ökad tillit till flödet!

org__dsc0583

Det som ligger på din frekvens kommer inte passera dig.
Det jag menar, så länge du håller din energi på den frekvens du önskar så kommer ingenting som är menat för dig att passera. Det är därför inte nödvändigt att JAGA någonting (note to self), när vi jagar så säger vi ju egentligen undermedvetet ”det är inte mitt än!”, när du faktiskt redan ska ”sätta dig ner” och veta att du redan beställt det och att detta faktiskt kommer bli ditt. Men ifall du är i rätt frekvens och har tillit så KOMMER du möta det du ska möta!

Jag har KÄMPAT med tillit till livets gång, jag har kunnat bli helt avstängd och panikslagen pga rädslor och tvivel. Men tvivel säger ju bara att jag där och då befinner mig i fel frekvens och förstör mer än den hjälper. Jag hamnar fortfarande i dessa lägen men under allt kortare perioder och jag faller inte lika djupt.

Jag försöker nu istället för ”vad är det värsta som kan hända?” istället tänka ”Vad är det BÄSTA som kan hända?” och vet ni, resultaten kan ofta tyckas vara ren magi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s