Höja energifrekvensen, mer än bara tankar.

Vad kan DU påverka som start när det gäller att enbart välja höga energifrekvenser?

1. Dina tankar. Det är ju som jag redan skrivit väldigt svårt att kontrollera alla tankar vi tänker under en dag. Men lägg en medvetenhet över dina tankar då och då, välj att se det bra och positiva eller fokusera på lösning istället för att bara se problemet. Det tror jag vi alla kan behöva påminnas om ibland. En genväg kan vara att fokusera på känslan i din kropp istället för tanken, har du en bra känsla? medelmåttig? låg? justera känslan på dina egna tänkbara sätt.

red_DSC0931

2. Människor i din omgivning. Sortera bland människor som om du sorterat kläder. Det låter kanske kallt eller enkelt. Men helt ärligt så kan jag säga att det enbart handlar om självkärlek. Var inte rädd att bli ensam, det kommer alltid in nya människor som matchar din nya frekvens. Kanske är du inte beredd att klippa banden helt, men håll dessa energisänkare på ett längre avstånd till att börja med. Ge desto mer energi till de människor som får dig att känna dig fantastisk och värdefull, de som tror på din förmåga, inspirerar och boostar dig.

3. Välj platser du befinner dig på. Vilka platser ger dig en bra känsla en lång stund efteråt? Finns det något ställe som tar mer energi av dig än det ger? ifall jobbet är en av  dessa platser så kanske det är dags att leta sig ett nytt jobb eller ändra din inställning till platsen?

4. Saker du har i din ägo. Tar dessa mer energi än vad de ger? Blir du lyckligare av dem och i så fall varför? Jag kan själv nästan känna mig lite fastlåst och begränsad av att äga saker och rensar ofta! Kanske du har mängder med kartonger som skulle behöva rensas? din garderob kanske är full av kläder du inte har ett intresse av att använda? Prydnadssaker som inte fyller någonting annat än mera städbehov?

5. Det du matar din kropp. Tror du att godis, skräpmat, socker som ger dig en kick består av en låg energifrekvens eller en hög? Precis…en låg.
Så när vi äter skräpmaten så trycker vi i oss negativ energi. Jag vet precis hur tufft detta är, att justera denna punkten. Men ifall vi ser maten på ett nytt sätt, som en energikälla och vägen till att besanna våra innersta önskemål kanske det blir lättare?
Denna punkten ska jag själv utveckla under den närmaste tiden. Jag kommer i ett annat inlägg ta upp vad som faktiskt är mat på en hög energifrekvens och hur min kropp svarar av att äta denna mat vs. skräpmaten/halvfabrikat och annan lågenergiföda.

red_DSC0978

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s