Vad som kan ha verkat gått fel kan ha varit helt rätt!

Tack!!

Jag hade sett fel på tiden när färjan skulle ta mig hem från Vasa igår!
Jag trodde att den gick på morgonen och skulle ha mig hemma vid lunchtid.
När jag bokade min parkeringsbiljett i Holmsund blev det fel på tiden två gånger när jag skulle trycka in summan och istället för 13:00 blev det 18:00. Efter andra gången så fick det helt enkelt bli så eftersom jag inte orkade börja om IGEN! Så jag skrattade åt min klantighet och tänkte att jag bjöd på de sista kronorna.

När jag skulle boka hembiljetten så visade det sig att jag tittat fel på tiden, färjan skulle ha mig hemma 18:00, precis på den tiden jag två gånger råkat trycka in min biljett! Helt sjukt!! TACK TACK TACK!
Vi vet aldrig varför vi fastnar i rödljus, vi vet inte varför vi ibland tappar bort saker, glömmer, gör fel eller möter ”svårigheter”. Men ifall vi kan se det som livet sätt att på något vis hjälpa oss blir det för mig otroligt mycket lättare, för se ovan, vilken grej!

När jag väl klev av och gick till bilen lyckades jag kliva in i någon annan människas manifestation!
Jag fann ett bankkort precis utanför mitt bagage på bilen. Jag såg att kvinnan hade ett ganska annorlunda efternamn och googlade henne. Jag fann henne och lovade att skicka kortet nu dagen därpå eftersom kortet ännu inte var spärrat. Hon var så glad men helt ärligt så blev nog jag ännu gladare av att kunna hjälpa till!

Idag fick jag en känsla när jag skulle posta det till henne och köpte ett litet kort där jag kunde önska henne en bra dag. För vet ni, det gjorde att det kändes ÄNNU BÄTTRE i mig!

Så här fick ni ta del av en liten manifestation för dagen! Vad kommer energin som flödade ut igår och under förmiddagen leda till? Såklart någonting bra oavsett från vilket håll det kommer!

Ge med kärlek och utan förväntningar på att få någonting tillbaka, den du faktiskt ger till är till dig själv. Du vattnar din egen energi!
Jag skriver inte detta för att vara något helgon, jag anser att detta är en självklarhet. Jag skriver det däremot för att inspirera andra att fortsätta ge och göra det lite extra och med kärlek till världen, sig själv och sin omgivning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s