Utvecklas du av ditt förhållande?

red_DSC0995

Jag lär mig mycket om mig själv i mina förhållanden till andra oavsett om det är vänner, familj eller i mitt förhållande till min pojkvän.

Det är vissa gånger jag kan börja reta ihjäl mig på någon världslig sak. Men jag får då stanna upp och fråga mig själv:
1. Varför retar det här mig?
2. Vad säger det här om mig?
3. Vad kan JAG göra för att ändra på det här?
4. På vilket sätt speglar det här mitt eget liv?
5. Vad behöver jag lära mig genom det här?
6. Om någon annan berättat om samma problem i sitt förhållande för mig, hade jag då ansett det vara en stor sak? vilka råd hade jag gett?

Den enda vi kan förändra är oss själva, det är någonting vi aldrig får glömma. Jag säger dock inte att man för den sakens skulle ska välja att stanna i alla situationer, man kan absolut gå vidare. Men alla människor och situationer vi möter för med sig lärdomar.

red_DSC1007

Den här mannen är så vansinnigt fin, omtänksam och respektfull. Min (mitt egos) förhoppning är att få dela hela mitt liv med honom. Men ifall det inte blir så kan jag säga att jag kommer vara tacksam för allt jag lär mig genom mitt förhållande med honom och tacksam för hur mycket kärlek jag får känna.
Han förgyller mitt liv genom att älska mig för MIG. Han tillåter mig att vara den jag är i alla mina färger. Vi skrattar otroligt mycket tillsammans, vi skrattar varje dag! Vi har stor tillit till varandra och matchar varandras kärleksspråk. Vi har på många sätt väldigt lika tankar och på andra sätt väldigt olika, men det kan ge både krockar, lärdomar, boost, motivation och omtanke i våra konversationer.

Det enda som existerar är nuet, och just nu är jag mer kär än jag någonsin varit i honom efter en turbulent tid där jag genomgått mycket självrannsakan och stundvis kaos när jag klivit genom gamla mentala begränsningar och rädslor. Vart detta leder härifrån känns för både honom och mig otroligt spännande, det blir en häftig resa!

Tack min kärlek för allt jag lär mig genom mitt förhållande med dig!
red_DSC1076

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s