Självrannsakan om justeringar vi väljer att göra med vårt utseende.

Jag funderar väldigt mycket…. som ni kanske har märkt!

Jag var på en underbar fest för att fira min pojkvän och hans två trillingsystrar.
Vi gick ALL IN med lösögonfransar, lösnaglar, klänning, klackar o.s.v.

Jag gillar verkligen att klä upp mig men ibland måste jag stanna upp och tänka.
-VARFÖR väljer just JAG klackar?
Svar: Klart det ger en feminin och kvinnlig känsla, men helt ärlig….titta på skorna på mina fötter… tror ni att dessa var bekväma att röra sig i? SVAR NEJ..efter bara någon minut stående så skrek mina fötter. Jag använder dem för att bli längre eftersom jag alltid haft lite mentala problem med att vara kort! Där har ni det ärliga svaret! Ett par lägre och mer bekväma hade helt klart givit kvällen en ännu högre kvalitet eftersom jag då kunnat njuta på ett annat sätt. Där har jag alltså någonting att jobba med inom mig själv! Om andra skulle döma mig så är det faktiskt i grund och botten för att JAG dömer mig. Här hittar jag en del där jag kan ge mig själv mera självkärlek! Med det menar jag inte att man ska sluta använda klackar, jag tycker själv att det är oootroligt snyggt!! Men man kan ändå jobba med självkärleken eftersom denna gynnar oss i ALLA situationer.

img_3890

– Varför väljer just JAG lösnaglar?
Svar: För att jag kan tycka att det ger en mer feminin och härlig handrörelse och ger upplevelsen av att mina fingrar ser smalare och längre ut. Jag avskyr egentligen lösnaglar i övrigt eftersom det gör att jag känner mig HELT ”handikappad”. Hade jag använt dem ifall jag helt hade älskat mina händer på alla vis? Svar nej, JAG hade inte det. Även här finns det självkärlek jag måste utveckla. Jag kan säga att jag slet bort dem väldigt snabbt efter användning, stod ut i två dagar men sedan kände jag mig bara begränsad.

– Varför väljer just JAG lösögonfransar?
Svar: Helt ärligt så vet jag inte! Jag älskar mina långa och tjocka naturliga fransar. Men eftersom jag sällan pysslar så länge med mycket smink så tycker jag att det ”piffar till” lite extra och jag har helt ärligt så få gånger att jag kan räkna dessa tillfällen på en hand! Jag hade klarat mig utan dem och det gjorde varken till eller från på hur mycket jag kunde njuta av kvällen.

org__dsc1142

– Varför väljer just JAG klänning?
Svar: Det är faktiskt någonting jag gjort oavsett, jag fullkomligt älskar att gå i klänningar!! Det plockar på något vis fram MER AV MIG. Det är givetvis inget jag hade valt vid alla tillfällen, men så fort jag har möjlighet så älskar jag klänningar men detta gjorde jag faktiskt enbart när jag genuint började älska min egen kropp. Jag älskar den där feminina känslan och får en extra vår- och sommarboost! Så gjorde det min kväll bättre? Alltså den blev varken sämre eller bättre, men den begränsade mig inte på något vis att ha en fantastisk kväll så som ett par smärtsamma klackar gör.

Det finns en massa delar i det här, jag har ju färgat hår och började att slinga mitt hår vid väldigt ung ålder eftersom mamma varit frisör en gång i tiden. Jag har testat att ha andra färger i mitt hår och testat att gå mot mitt naturliga, men helt ärligt så känner jag mig som mest hemma i mitt ljusa hår, det känns som JAG och det är så jag minns mig från väldigt ung ålder eftersom jag var ljus som barn. Smink har jag inte heller någonting emot, men det är viktigt att kunna trivas med sig själv både med och utan.

Jag har ingenting emot NÅGONTING av nämnda saker ovan eftersom jag kan älska att pyssla med sånt där vid tillfällen! men det kan vara viktigt att rannsaka sitt eget syfte oavsett vad man väljer att justera på sin utsida. Vad säger ditt användande eller icke användande om dig, ingenting är rätt eller fel och i båda fall så kan det finnas någonting du behöver jobba med på insidan!

Det här är naturliga jag, svettig, osminkad och ofixad på alla vis. Men vet ni, lika mycket jag och om inte mer som tjejen ni ser ovan i klänning, smink och klackar. Döm inte någon efter utsida eller status i samhället. Döm inte överhuvudtaget. Behandla alla som om dessa varit de en del av dig, för hur djupt det än verkar så är vi alla skapta ur samma källa.

red_DSC0434

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s