Att kunna vägledas via naturen

En sak vill jag lova, det är väldigt prövande för mig att ha pojkvännen i ett annat land.
Jag längtar ihjäl mig till dagarna när han ska komma hit igen och kan bli så vansinnigt besviken när jag får veta att resan sker senare än förväntat.

red_DSC1007

Jag vet på något vis att det är helt rätt sak med manifestationerna som jag har på ingående och för min personliga utveckling. Men trots att jag konstant tränar mitt fokus så blir även den ”muskeln” ibland väldigt trött och faller in i en negativ spiral. Förr kunde jag fastna i den negativa spiralen med sorg, ”offerkofta” och frustration i dagar. Nu stannar den oftast bara några timmar åt gången. Denna gång satt dock denna sorg kvar längre igen och livet ville nog just då skaka om mig lite för att placera mig i rätt bana igen.

Den negativa spiralen började dessutom visa sig på andra sätt i icke önskvärda manifestationer.

Vi omges av budskap hela dagarna, djur och insekter förmedlar dem bland annat. Ifall du får en extra stark känsla av ett djur du ser under dagen, ifall något djur verkligen verkar vilja ha kontakt eller beter sig annorlunda omkring dig eller ifall det börjar dyka upp överallt så kan det djuret vilja förmedla någonting.

Jag har haft en blomfluga som under hela min jobbnatt velat visa sig på en massa sätt.

Det finns en väldigt känd bok som heter ”Djurens språk” av Carina Solöga som är ett underbart uppslagsverk!

Fluga:
”Tag bort det negativa inom dig och hitta tillbaka till din egen kraft. Din gåva är att vara kraftfull.”

Vad ska man säga….spot on i vanlig ordning, precis den omskakningen jag just nu behövde.

img_3991

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s