Utvecklade relationer

Vet ni vad som hänt sedan jag öppnade denna blogg och började öppna upp mig om tankar som rör sig inom mig?

Jag har funnit nya vänner och dessutom utvecklat många av de vänskaper jag redan haft! Det är nu otroligt sällan det samtalas om ytliga saker. Alla samtal verkar utvecklas till ren och skär magi, jag har aldrig känt mig så fylld i själen av samtalen som jag får göra nu!
Jag har alltid blivit boostad av mina vänner men nu når detta en helt ny nivå! Ju mer kontakt jag får med mig själv desto djupare och mer värdefulla tycks alla möten bli. Helt fantastiskt!

Våga vara DIG SJÄLV. Våga skala av små små lager åt gången som inte hör hemma i ditt liv, våga vara annorlunda och våga följa drömmarna, känslan och din inspiration . Det lönar sig verkligen!

För faktiskt, JU MINDRE DU BRYR DIG OM VAD ANDRA SKA TYCKA OCH TÄNKA DESTO LYCKLIGARE BLIR DU!

red_DSC0881

3 reaktioner till “Utvecklade relationer”

  1. Det är sant; jag tror att skrivandet gör något viktigt med oss på insidan. Jag bloggade (och skrev annat också) mycket för många år sedan, men blev stressad och utbränd och var sjukskriven 2,5år. Nu har jag tagit första steget tillbaka till bloggosfären igen och känner inte riktigt igen mig. Hittills har det bara varit ytligheter, men jag hoppas det blir som du skriver, att något vaknar och tankarna kommer!

    Gilla

    1. Jag tror att allt har sin naturliga gång! När du bara tillåter dig själv att vara precis där du är utan att lägga värdering i det så tror jag ganska snart att något börjar öppna sig, kanske till en början väldigt omärkbart. Jag håller tummarna att bloggen kommer ge din insida någonting fint 🌸

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s