Perfektion på Kristi himmelsfärdsdag!


En dag i perfektion! Jag känner en sådan lycka av att kunna befinna mig i naturen igen att jag blir alldeles varm och pirrig av all tacksamhet jag känner. Vi hade 140cm snö och trodde därför inte att sommaren skulle infinna sig förrän i Juli…inte ett skämt!
Blommor, knoppar på träden, torra ängar att gå på, ”trollskog” att ströva fritt i…och allt detta utanför huset, det är för mig en sån enorm lyx!

red_DSC1559red_DSC1558
Idag fick meditationen ske helt i tystnad i skogen. I vanliga fall så brukar jag lyssna på vägledda meditationer, men idag var det helt rätt att sitta i tystnad. Jag passade också på att lyssna på en otroligt bra ljudbok och ibland varvade jag detta med musik som ger mig positiv energi!
red_DSC1574red_DSC1569
Här har vi en till som njuter av detta, min ständiga följeslagare! Mannen som drar in hela skogen och gärna en sandlåda i sin päls men som få mitt hjärta att sjunga av glädje och kärlek.

red_DSC1573red_DSC1597

Eftermiddagen avnjöts i djupa, intressanta och givande konversationer med en vän. En filt på gräsmattan, strålande solsken, en sjö att se ut över, en fluffig valp som sällskapade oss och sedan rolig fotografering. Foton intresserar oss båda två otroligt mycket och det är nog snart för mig att uppgradera med ny kamera för min del!

red_DSC1601

Slutet av dagen blev lika bra! En promenad bakom en hästrumpa med hunden vid sidan och sällskap av en underbar vän som tog med sin häst och sina två hundar. Sist och slutligen fick jag en intressant vägledning som måste få sjunka in lite, väldigt spännande och boostande! Vad som händer nu blir ännu ett roligt kapitel i livet!

red_DSC1562

En reaktion till “Perfektion på Kristi himmelsfärdsdag!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s