Gräset är grönare och allt det där!

En sådan klockren beskrivning som fantastiska Alexi Panos la ut!

” Jenny vill se ut som Amanda, Amanda vill se ut som Johanna, Johanna vill ha ett sånt förhållande som Martina har, Martina vill bli singel. Jonas vill ha en likadan bil som Martin har, Martin vill ha jobbet som Per har, Per vill ha samma livsstil som Peter har.”

Ni förstår?

Varför är gräset grönare på andra sidan? För att vi glömt att vattna det vi har!
Det torra brunaktiga gräset du står på nu var en gång det ”gröna gräset på andra sidan”.

Vad innebär detta i våra liv? Vad har du en gång känt en enorm uppskattning för? Det är såhär, egenskaperna du tidigare sett och älskat hos någon eller någonting i ditt liv finns fortfarande kvar. Det VI SJÄLVA måste göra är att påminna oss själva om precis den känslan och leva efter den.

Vi måste känna samma kärlek och entusiasm till vårt torra och brunaktiga gräs för att åter få det att frodas.

Vad attraherar du dessutom när du kan njuta av allt du redan har i ditt liv? Du drar till dig nya saker att glädjas åt och känna tacksamhet över. Ha tillit till att det som ska möta ditt liv inte kommer passera. Behåll bara en hög frekvens och känn lycka över allt du bara möjligen kan! Ditt gräs är lika fantastiskt som det var första gången du såg det, ser du?

I din tanke, vilket ”gräs” är det första spontana i ditt liv som slår dig? Vattna det.

img_3644

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s