Härlig manifestation!

Varje dag dansar jag frigörande dans till två låtar som gör mig glad som jag skrivit. Medan jag gör detta visualiserar jag också någonting jag önskar ska inträffa eller komma in i mitt liv.

Under första veckan så visualiserad jag att jag skulle vilja kasta mig ur sängen på mornarna av tacksamhet och entusiasm för dagen, vilken livskvalitet!

Jag har varit ganska morgonpigg, men snabb ur sängen har jag definitivt inte varit ifall jag inte varit tvungen att kliva upp. Jag har gärna sovit lite extra eller slöat en halvtimme innan jag slitit mig från sängen under den där tiden den upplevs som allra skönast!

Jag satt en kväll för några dagar sedan med ett blogginlägg och det råkade bli ganska så sent…jag insåg att jag skulle behöva ställa en väckarklocka för att vakna i tid inför morgondagens bestyr. Det var lite synd eftersom det blivit ganska snålt med sömn under de senaste dagarna.
Efter så lite som 6 timmar vaknade jag med den där känslan jag visualiserat. Trots att jag insåg att det blivit lite mindre sömn än planerat och 1,5 timme innan väckarklockan skulle ringa så kastade jag mig ur sängen, dansade på mig kläderna, studsade genom huset med en glad hund hack i häl och njööööööt!!

Behöver jag säga att hela dagen sedan följde i samma härliga anda och att tröttheten aldrig någonsin slog mig under dagen! YEEEEEY!!
Mornarna efter har inte varit lika intensiva, men jag har varit fylld med en enorm tacksamhet och varit så glad över dagen som tågat in, en helt ny dag. Lyllo mig!

img_4041img_4041

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s