Universum rullar mattan om du vågar gå!

Jag har under de senaste veckorna haft som huvudfokus att hålla min vibration hög och enbart lagt min energi i saker som känns givande och positiva. Jag har dock märkt att det under en period blev mindre av saker jag kanske annars förväntat mig att få mer av.
Jag backade av och hade tillit. Ägnade mig åt saker som faktiskt inte handlade om NÅGOT annat än att jag skulle må bra från morgon till kväll. Jag fick helt enkelt lita på att allt annat skulle ordna sig.

img_4038

Jag låg i sängen i söndags efter en väldigt intensiv vecka, men FULL med inspiration och glädje och kanske sällan saker jag tänkte att jag förväntades utifrån att göra.
När jag låg i sängen på kvällen så fick jag en enormt stark känsla av att det var dags att ta tag i garagebygget! (Jag hade sedan tidigare gjort om det gamla garaget till ett stall men inte tagit tag i att göra om det gamla stallet till ett garage).
Jag vaknade innan väckarklockan med ett enormt driv för dagen!

Efter en mysig promenad med tacksamhetstårar av lycka så tog jag tag i garaget. Det gick så OTROLIGT smidigt!
Jag stod sedan och funderade på vad jag skulle frakta bort allt skräp och skrot i….min hästtransport stod med vinterdäck och var obesiktigad. Då hör min pappa av sig om att han precis hade fått hem sitt utlånade släp ifall jag skulle behöva låna (TACK!!).
Jag gick runt på gården dagen innan och fastnade vid en stor hög med balplast. Balplast slängs inte på sopstationer utan enbart på specifikt utmärkta insamlingsplatser 2ggr/år. Jag ställde mig frågan när och var detta möjligen kunde vara? samma dag som jag fick meddelande om släpet är det då också någon som skriver ut på facebook om att insamlingen skulle ske dagen därpå!! TIMING!

En annan helt otrolig timing var detta:
Jag hade haft en dag med en enorm tacksamhet och lycka i kroppen. I slutet av dagen pratade jag i telefonen som ledde till en irritation som hängde sig kvar efter samtalet. Jag tänkte att det var så himla synd att avsluta en sån bra dag precis sådär! Väl inne i köket strax efter så satte sig en fluga på väggen precis framför mig, den satt kvar vad jag än gjorde och följde mig på något vis vart jag än rörde mig. Jag slog såklart då upp betydelsen av just ”fluga” i djurens språk.
– ”Tag bort det negativa inom dig och hitta tillbaka till din egen kraft. Din gåva är att vara kraftfull.
Direkt efter det var flugan som bortblåst och detsamma gällde min irritation. Jag avslutade kvällen med ett förlåt-meddelande över våra missförstånd och somnade med samma härliga energi som flödat under dagen.

Jag skulle kunna nämna fler saker men inlägget blir så otroligt långt! Detta blir allt för idag som ett litet inlägg för dig att läsa för att veta att idéer du fångar upp som känns rätt kommer leda dig rätt bara du vågar följa den. Universum rullar mattan om du vågar gå! Det JAG trodde var planen för mig var inte den väg som livet hade utstuderat som den ultimata vägen. Med tillit till detta så rullades mattan i precis rätt ögonblick.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s