Naturbarn

Som barn/ungdom använde jag skogen som tillflyktsort. Jag har aldrig varit det minsta rädd i skogen hur mörkt det än har varit.
När jag var så ledsen att jag knappt vetat vart jag ska göra av all sorg så är det som att den tonade ut i skogen och efter en stund kunde jag nästan glömma anledning till varför jag var ledsen från första början.
Naturen innehåller en otroligt hög energifrekvens och fungerar därför otroligt boostande och läkande!
red_DSC2039

Jag fick vara med om en magisk upplevelse i skogen som barn! Jag lekte ju ofta i skogen och råkade en gång hamna vilse, jag var dock aldrig orolig utan såg detta som ett äventyr. Det dök då upp ett ljus som nästan glittrade längre fram strax ovanför marken. Det bytte plats varje gång jag närmade mig det och efter en stund hade detta ljuset lett mig hela vägen hem. Denna kärleksfulla upplevelsen är någonting jag aldrig kommer glömma.
red_DSC2034

Jag befinner mig i skogen nästan varenda dag och ledsnar aldrig! Där kan jag verkligen uppskatta att få vara helt ensam i total tystnad. Sätta mig någonstans och ”tuna” in på känslan de olika skogarna bär med sig. Det låter flummigt, men de som vet de vet!
Att ta hästen på en tur ute i skogen är för mig det bästa för att höja frekvensen i min kropp och ge mig en lyrisk känsla! Jag längtar så tills dess min häst vuxit färdigt och är redo för våra magiska turer i skog och mark med packning bakom sadeln.
red_DSC2052

Jag har en massa små fantasier som lockar och drar i mig nu! En känsla som infunnit sig och som jag inte kan släppa.

red_DSC2041

Vart kommer denna starka dragning leda mig? Ingen vet, men det är skönt att skriva det och alltså visa för mig själv att detta är okej, att man inte behöver passa in i mallen och vara precis som alla andra.
Jag har hellre några få kvalitetsvänner som uppskattar alla sidor hos mig än en hel hög med vänner där jag känner att jag måste anpassa mig eller som helt enkelt tar mig längre ifrån den jag i roten vill vara.

red_DSC2050

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s