Budskap på en måndag

Jag har dragit på mig en enorm hosta, en sån som hotar med att vända mina lungor ut och in. Jag är ruggigt dålig när det kommer till att lyssna på kroppen gällande vila och kör ofta på som ett tåg när jag kommit igång med någonting. Bästa sättet för att tvinga mig till vila och avslappning är just förkylningar!

756bf68e-e15a-43b8-98b6-22119875aac8

Igår gick jag för att sätta mig i skogen närmast huset tillsammans med hunden, inga långa promenader med den här hostan. Först såg jag en sak jag verkligen behövde gå och rätta till, då ramlade en svart/vit fjäder in framför mig. Här finns det att läsa om fjädrars budskap. Här finns det fler färger att läsa om.

”Svart och vit ~ Förändring är på väg, var uppmärksam vad som kommer till dig.”

Jag satte mig sedan i skogen och sjöng på en lite melodi och njöt! Jag satt och förundrades över hur livet tycktes förändras och hur detta verkligen tagit fart på slutet. Jag har ju förändrats på det viset att jag faktiskt känner mig allt mer som mig själv men trots att detta borde vara det mest fantastiska som hänt så är det en liten del av mig som ibland viskar ”vad ska andra tycka och tänka?”. Som att detta spelar någon roll egentligen, de som ska stanna kommer stanna, de som ska gå kommer gå och de som är menade i mitt liv får då plats.

När jag satt och sjöng med dessa tankar så kikade jag ner på min axel. Där satt det en liten larv som inte tycktes ha bråttom någonstans.
Larv
”Du befinner dig i en stor utvecklande fas i ditt liv just nu. Denna fas skapar förnyelse på alla plan. Min gåva till dig är att genomgå en förändring.
Här handlar det om konkreta förändringar. Du byter verkligen skepnad/roll.”

Vilken otrolig timing som vanligt!

Jag gick sedan in och funderade över detta. Då satte sig en av de skalbaggar jag är som absolut mest rädd för eftersom den liksom limmar sig fast på kroppen när de väl satt sig. Men jag blev inte det minsta rädd. Vi satt där och tittade på varandra en stund och jag visste att denne ville säga mig någonting.

Skalbagge
”Du växer nu. Min gåva till dig är att känna dig väl förberedd.
Du växer andligen just nu eftersom något nytt är på ingång till ditt
liv. Du förbereder dig inför något. Så njut av färden min vän…”

Dessa små meddelanden alltså. Jag kan tillägga att jag googlade allt detta först efteråt när jag kom in och förundrades över hur de stämde ihop! MAGISKT!

Meddelanden kan visa sig på många sätt: Djur, växter, symboler och annat du fångar upp i din omgivning. För mig tycker ofta hjärtan upp på olika sätt, bland annat stenar formade som hjärtan, moln, vattenpölar, märken på olika platser o.s.v.

644bd50e-37ef-4044-a880-590ab339ecf9

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s