Jag gråter frihetstårar!

Det är nog väldigt spännande och omvälvande att befinna sig i min närhet just nu. Jag har alltid varit relativt spirituellt öppen och på något vis medveten. Men sedan jag tog det stora steget att kliva ut samhällets förväntan på mig i höstas så upplever jag livet som en snöboll som rullar utför en backe!
Jag klev av ett jobb, en påhittad trygghet och börjar nu verkligen att leva allt mer! Jag kommer aldrig kliva tillbaka igen! Det är för mig så otroligt viktigt att vara lycklig i varenda cell inom mig och jag vill ge andra den gåvan!
a733ea31-78ad-40a9-aa2b-7f5f07e92816

Första månaderna fram till jul var mer eller mindre stress och panik över att jag faktiskt hoppat utan att veta vad detta skulle innebära. Efter nyår infann sig en enorm tillit och nu kan jag riktigt känna hur jag guidas in i ännu ett steg av LIV!

Jag vet inte vad detta nya steg kommer innebära mer än att känna ytterligare en nivå av kärlek och lycka i livet! Jag är så boostad att jag känner att jag inte skulle behöva någon annan eller något annat i livet för att bibehålla denna frihet.

För varje skal jag plockar bort av gamla trosuppfattningar och delar som inte är jag så känner jag mig allt lättare, friare och ljusare!….och jag gråter uppenbarligen mer, rena och skära lyckotårar, tacksamhetstårar, kärlekstårar.

-”Its not your job to be likable. Its your job to be yourself.”
Chimamanda Ngozi Adichie

img_4239

Jag funderar på en cirkel där vi kan hjälpas åt att utvecklas på ett djupare plan. Det handlar inte om att gå från nivå ”helt avstängd” till ”fullständigt öppen” utan snarare att lära oss att lyssna till oss själva, hitta en ny förståelse för varför vi fungerar som vi gör, få hjälp med vägar till personlig utveckling, bli mer säkra i oss som individer, skala av delar som inte är vi o.s.v.

För mig är det viktigt att denna cirkel inte innehåller för många människor 4-6st vore ultimat. Jag måste bara klura på ett eventuellt upplägg.
Meddela mig gärna vid intresse, privat eller i kommentar så börjar jag i så fall att fundera ut någonting.

5 reaktioner till “Jag gråter frihetstårar!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s