Betala räkningar

Några tips för att vända känslan inför att betala räkningarna!

INNAN
Jag ser alltid till att vara i rätt sinnesstämning innan jag börjar. Det är viktigt för mig att jag nästan känner mig hög på livet innan jag börjar. Är jag låg och deppig väntar jag med räkningarna till ett annat tillfälle när jag känner mig lite ljusare i humöret (det gäller därför att ha lite framförhållning och inte betala räkningen sista dagen).
Såhär gör JAG för att försätta mig i rätt sinnesstämning:

– Skriva ner allt jag har att vara tacksam över tills dess jag känner mig riktigt optimistisk!

– Gör någonting fint för någon annan. Det får mig att känna mig rik!

– Räkna upp allt som får dig att känna dig rik!

– Dansa (rör kroppen åtminstone) och visualisera känslan av trygghet, frihet och glädje.

– Skratta, ensam eller tillsammans med någon. Dont worry be happy!

Nu har jag försatt mig i en skön känsla i kroppen. En skön känsla för mig och för dig kan vara två helt olika saker eller på helt olika nivåer. Försök ta känslan till en hög nivå dit just DU kan få den.

MEDAN
– Har du en mobilräkning, tacka för glädjen att kunna använda dig av den tjänsten! Vilken tillgång i ditt liv denna är! Huslånet? är du inte otroligt tacksam för att du har ett hem, alla har inte den glädjen! Detta tror jag kan tillämpas på alla våra utgifter, annars kanske vi ska se över våra vanor och eventuellt plocka bort någonting.

– Tänk att pengarna du betalar ut istället är pengar som går in. Visualisera hur du istället godkänner inbetalningar som görs till just dig! Detta är väl en kick om något?

– Se det inte som en räkning, tänk dig att du valt ut att ge detta som gåvor till andra. Njut över hur dessa pengar kommer hjälpa någon annan att överleva och ha det bra!

– Känns det som att det lämnas lite över när du betalat räkningar? Visualisera att detta bara är ett av dina många konton och många banker.

Hitta knep för att göra detta till en trevlig stund! För helt ärligt, de flesta av oss vill nog attrahera in pengar i våra liv. För att dra till oss mera pengar måste vi försätta oss i en känsla av att vi redan har MER ÄN TILLRÄCKLIGT.
Ifall du varit ekonomiskt oberoende hade då denna stund då du betalat räkningar gett dig ångest? Förmodligen inte va? Du kanske skulle ha betalat lite extra till någon vän eller familjemedlem när du ändå höll på?

EFTER
Tacka för att du hade tillräckligt med pengar för att göra detta och för att du dessutom hade pengar över. Du kan dessutom be pengarna du har kvar att bjuda in sina vänner. Se dem med kärlek!
Njut av den härliga gärningen du gjort!

Detta är en träningssak! Men ge detta chansen under ett år, vad har du att förlora?

163dae89-2546-4a72-aa75-f662e834cb4e

3 reaktioner till “Betala räkningar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s