Vad är pengar och saker utan hälsa?

Vi ber om saker, om pengar och om ganska ytliga ting många gånger. Men kan vi någonsin bara stanna upp och tacka för hälsa? om allt vi har som är friskt!

a7bfecc4-ca9f-4717-b3b6-27adee74dd7e

Jag har nu haft en helt enorm hosta i två veckors tid, jag har försökt med ALLA rekommenderade huskurer jag fått och även testat cocillana….ingenting har lindrat min väldigt ihärdiga hosta som velat säga mig någonting. – VILA INNAN MASKINERIET GÅR SÖNDER-
Jag matchade sedan hostan med en rejäl feber och pulserande huvudvärk, den kombinationen slog äntligen ut mig ordentligt och det ända som hjälpte var sömn och en smärtstillande ört jag äter.

Sedan igång igen efter två dagar eftersom jag lovat att skjutsa till ett sjukhusbesök i en annan stad. Sätter återigen någon annans hälsa före min egen och biter ihop.
Dagen ledde inte bara till besöket utan också en punktering och fördröjningar….. samt ökad hosta som gav mig en förmodad spricka i ett revben eller en lungsäcksretning (hoppas på det sistnämnda). Alla andetag, hostningar, minsta lutning av kroppen och skratt leder till känslan av en kniv i bröstkorgen.

Nu sitter jag här och känner en sådan tacksamhet till alla delar av mig som ännu håller sig frisk. En tacksamhet till alla friska sköna andetag jag ska ta inom kort och ohämmade skrattattacker utan minsta rädsla av smärta i min bröstkorg.

Hade flera miljarder på banken hjälpt mig nu? Nej inte med hälsan, möjligen med assistans i hemmet medan jag tillfrisknar.

Är jag sådär superglad som jag brukar vara idag? Nej, varje hugg i bröstkorgen får mig nästan till tårar av smärta. Men jag gläds åt tanken på att jag snart kan njuta av mina andetag igen och försöker visualisera känslan för att finna den ljusaste av känslor jag kan nå i just den här stunden.

Vilken är den bästa känslan du kan nå i precis detta ögonblick du befinner dig i? försök greppa den.

a8c8af0e-1ca6-405e-9dee-bf4dfdf942de

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s