Testa!

Ett förslag som ofta nämns ifall du vill testa att medvetet manifestera någonting i ditt liv är att aktivt manifestera en parkeringsplats.
Bestäm dig för vilken plats och bara VET att denna plats är bokad till dig när du kommer dit.

Jag har själv testat detta, det funkade KLOCKRENT!! Enda gången det inte fungerat är när jag hunnit börja tveka ”tänk om det står en bil där idag, vart ska jag ställa mig då?”.
Jag skulle hälsa på en bekant i stan, utanför det stora lägenhetshuset fanns endast två gästparkeringsplatser som ALLTID var upptagna. Jag bestämde mig en dag för att testa detta och visualiserade hur jag ställde mig där. Jag tittade inte ens när jag närmade mig parkering ifall den möjligen var upptagen utan jag körde bara raka vägen in och såklart var den ledig!
Detta fortsatte ända tills dess jag någon gång började tvivla.

Värt att testa för att öka tilliten till medveten manifestation?

red_DSC0601

Jag pratade om detta med en vän till mig, hon insåg då att hon förmodligen gjort detta undermedvetet. Hon åker ALLTID till samma plats i ett parkeringshus och den visar sig alltid vara ledig eftersom hon tar detta för givet. Ibland kör en bil framför henne och missar just denna plats så hon kan ta den. Hon ska nu testa motsatsen, att börja ifrågasätta ifall denna faktiskt kommer vara ledig när hon kommer.

Du manifesterar hela ditt liv vare sig du vill det eller inte, det kan nog därför vara skönt att lära sig att göra det medvetet. Då blir livet som en katalog med möjligheter du kan välja mellan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s