Hålla energin i hemmet levande

Det här viloperioden har skapat en massa nya intressen i mig som måste studeras!
Jag vill alltid alltid alltid alltid alltid veta mer inom dessa områden som jag skriver om i denna blogg.

img_4519

Det har även vaknat ett nytt behov av att få rensa. Jag började studera människor som lever ett minimalistiskt liv. Jag säger inte att det är ett mål för mig att leva minimalistiskt, men dessa människor inspirerar mig och ger bra råd på vad man kan rensa i sitt hem. Jag kan känna mig alldeles ”full” av saker jag har hemma och vill helst bara ha saker jag känner en enorm kärlek till och saker jag finner användbara.

Ifall jag varken behöver dem eller känner kärlek till dem så ska de ut!

Hellre få saker av kvalitet än att satsa på kvantitet. Det ger mig en otroligt skön frihetskänsla!
Vilken frihetskänsla när saker inte håller mig fast. När jag kan se värdet i att skänka bort allt det jag inte använder och veta att allt jag en dag kan behöva ändå kan komma i min väg.
Jag sparar sällan saker av sentimental anledning och jag ogillar också att spara saker för att ”en dag kanske”. Så rensandet av det man samlat på sig men inte gjort sig av med fortsätter, skapa en härlig feng shui genom att enbart behålla det som är ”levande” i min vardag!

lrg__dsc2613

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s