Fira livet!…

…..Men är inte det någonting vi glömmer väldigt lätt?
Varje dag är en möjlighet att skapa någonting fantastiskt! Att börja om, starta något nytt, gör om någonting du gjort fel, utvecklas, gör någonting roligt, ge kärlek, skratta mer, byt jobb, påbörja eller avsluta någonting.

Jag fyller år idag och jag tänker njuta av det! Jag älskar att leva och bekymrar mig inte det minsta över att bli äldre, kanske tidigt att säga ännu visserligen!
Jag vill känna mig så levande att det inte skulle göra någonting ifall jag skulle vara tvungen att lämna det här livet. Precis så känner jag nu!

3547d533-1b1b-49f6-b2b7-3e1840a3bfb9

Vill jag dö? Absolut inte, jag älskar att leva och ser det faktiskt inte som att leva eller dö, snarare som att byta skepnad. Men det jag vill poängtera är att jag är så nöjd med det jag åstadkommit och gjort att det för min del inte skulle vara katastrof ifall jag fick mitt eget dödsbesked från detta livet. Så vill jag leva och känna, FULL tillit och kärlek till det som är just nu! Jag vill inte känna att jag missat chanser jag kunnat tagit eller att jag skjutit upp någonting jag velat uppleva.
Jag vill leva fullt ut här och nu så ingen ångest existerar oavsett hur ”tidigt” eller ”sent” det är för mig att gå vidare. Jag känner i hela mig att man inte bara försvinner, jag är helt övertygad över att det blir ett nytt otroligt äventyr.

Att ”dö”, ”gå vidare” eller vad man nu vill kalla det är ett väldigt tabubelagt ämne. Jag vill inte ha det så! Den dagen jag försvinner vill jag att folk ska fira att jag funnits, inte sörja att jag är borta.

Vad känner du inför att en dag gå vidare?
Ifall det ger dig ångest eller sorg, vad är det som skapar detta?
Är det någonting du faktiskt borde passa på att göra? någonting i ditt liv det är dags att ändra? Hur kan du skapa mer LIV?

4cbc6218-cffb-482a-94ef-e96884ac7084
Hitta anledningar att fira livet! Passa på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s