Dessa återkommande läxor!

Jag hade börjat kunna ta djupa andetag utan att börja hosta som en galning och utan extrem smärta! Jag hostade dock fortfarande som en gaaaalning (oftast så fort jag började tänka på aktiviteter jag ville kliva upp och köra igång med) och kände otrolig smärta i revbenet varje gång hostattackerna kom.

Jag började tänka ”ääh!! nu har jag vilat så det räcker och blir över, nu börjar jag köra igång med livet. Blir jag sjukare sedan så vilar jag då!” och en stund senare så tänkte jag ”nu börjar jag åka till min häst och köra kortare träningspass varje dag i en vecka”. Efter den sista tanken så tog det fem minuter (!) –> hostattack och efter den så lät det ”klonk” i min bröstkorg –> rejäl smärta i bröstkorgen på samma sida som tidigare. Efter detta la jag mig i soffan och kunde bokstavligen inte ta mig upp mer. Förmodligen en till spricka, det blev väldigt solklart.

Vi får återkommande läxor tills dess vi lärt oss dem. Det kan vara svårt när man är så färgad av att vara på ett speciellt sätt. Om andra anade vad det kräver av mig att inte aktivt göra någonting!
Kanske ska jag bara just nu ”sitta tillbaka” och låta saker få ske? kanske ska jag göra någonting aktivt som jag ännu inte riktigt ser i all min frustration? kanske ska jag be om hjälp? kanske det är någonting helt annat?

Jag bröt (läs krossade) fotleden för några år sedan, REJÄLT! det konstaterades att jag aldrig skulle bli återställd och jag skulle ligga i 12 veckor med foten i högläge innan jag ens skulle få stödja på den. 8 månaders sjukskrivning.
Men det intressanta är vad detta resulterade i! Jag började se mitt liv jag hade innan från ett perspektiv utanför mig själv, jag såg då såklart några ganska stora justeringar jag behövde göra. Dessa långa månader behövdes för att se perspektivet! och gissa vad, foten blev dessutom i ett fantastiskt skick förutom förändringarna som formade mitt liv på ett underbart sätt!

Så vad ska jag lära mig nu? Det återstår att se, jag kommer inte se förrän jag släpper taget om frustrationen som ibland gör mig fullständigt galen!

Vilka situationer återkommer i ditt liv? samma sorts partners? skador? behandlad på ett visst sätt oavsett vem du träffar? tappar du bort någonting upprepade gånger?
Kan det vara någonting i livet du missat att lära dig?

6cf56655-23a2-4031-8e41-8325590831de

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s