Explosioner och en spark i röven!

 

7befac78-aa55-4daf-8bc8-a85015ec8d2d

När man skriver en sån här blogg och när folk enbart ser den glada, optimistiska och entusiastiska Victoria så kanske de tror att inget annat existerar. Jag kan berätta att så inte är fallet. Jag brukar den absolut största delen av tiden vara den personen men även jag kan ha perioder då jag känner mig låg, perioder då jag vill dra mig undan och då jag är både irriterad och trött.
Jag brukar undvika människor som inte tillför en bra känsla i mig men ibland råkar dessa vara närvarande precis som de matchande tankarna och känslorna jag helst vill slippa möta.

Jag har haft en period nu då jag blivit väldigt låg. Jag har kommit till en sån nivå nu där jag känner att jag måste sparka igång mig själv eftersom det drar in väldigt många oönskade erfarenheter! Det räcker nu.

Jag slutade skriva i min 421-bok, jag slutade dansa min härliga frigörande dans, har inte motionerat (pga hostan som fortfarande är närvarande) och jag kände hur hela min energifrekvens sjunkit enormt.

Jag fick verkligen ett stort wake up-call under senaste veckan när jag exploderat i en enorm ilska 3 gånger, ni vet känslan när man vill ge någon en high five…..in the face…with a chair och man darrar av frustration och ilska. Det händer nästan inte mig och jag har knappt känt igen mig själv. Så nu krävs det att jag plockar upp några av mina nödvändiga rutiner igen och att jag justerar det som måste justeras i mitt liv.

Jag tänker att det kan vara nyttigt för andra att veta att jag är väldigt mänsklig, att jag också kan vara låg men vet att det är MITT ansvar att rycka upp mig från gropen, ingen annans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s