Knuffad av universum

Jag har ända sedan jag köpte mitt hus tänkt ”Jag måste göra om badrummet”. Detta har jag nu ältat i fyra år med en viss ångest. Ibland har jag funderat på försäljning av huset men det har varit viktigt för mig att badrummet är ordentligt gjort innan det sker och jag har därför länge stått och stampat.
Så hur gav mig universum nu en spark i rumpan? jo, genom en vattenskada som gör att badrummet dessutom måste ordnas på ett sätt som jag tänkt ut sedan innan..dock ganska omfattande p.g.a. tidigare renoveringsslarvet som existerade vid köpet.

Ibland har detta gjort att jag bara velat gråta och skrika, det har känts så övermäktigt. Men jag har fått ifrågasätta VARFÖR jag ansett detta som övermäktigt, vart har mitt bristtänk legat?
Har det handlat om tid? nej. Om att ingen firma finns att anlita? nej. Om pengar? svar ja!
Den här mentala utmaningen kommer helt rätt i tid! Jag har börjat få en enorm tillit till pengar och att de alltid tycks dyka upp på de mest oanade sätt vid oväntade tillfällen. För ett halvår sedan hade jag haft fullständig panik och känt mig helt förstörd. Nu tar jag det med ett helt annat lugn, klart det löser sig!

Så nu kommer jag till det tråkigaste jobbet, fundera på hur jag ska ha badrummet. Färg, material, form, placering o.s.v.

Stärkt tillit har varit en muskel, tack universum för knuffen och för min nya utmaning! Fortsättning följer.

58821d24-4bc4-41d8-af8d-49ce85c1d168

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s