Yogans syfte förr och nu.

Förr ville jag bara utmana min kropp med olika avancerade positioner, det var yogan för mig då. Jag pressade min kropp hårt för att trycka till något lite extra häftigt och reflekterade inte mycket över styrkor/svagheter/känsla/medvetenhet/syfte.

Nu har jag en helt annan nyfikenhet där vägen är målet, jag har inget specifikt mål annat än att den ska få mig att må bra.
Avancerade poser är kanske roliga att nå, men jag kan just nu göra väldigt enkla övningar och bara studera min kropp. Studera känslan, teknik, andning, varande och flow. Jag får nästan inte nog just för tillfället och jag känner hur vissa delar både fysiskt, psykiskt och själsligt händer.
img_5750

Nu försöker jag läsa och studera lite hela tiden. Jag testar olika former av yogan och undersöker varför den just nu drar så mycket i mig. Jag tycker väldigt mycket om chakra-yoga.

Har ni någon specifik yogaform att rekommendera så kommentera gärna, skriv gärna varför just den formen passar just dig.539994cf-3160-403a-a3e5-a3d6d20252aa

Risken finns att det börjar ramla in en del yogainlägg eftersom detta nu tar en hel del av min tid och som sagt drar i mig på något vis. Jag har en hel del andra tankar och idéer som också lockar, ni får se vart min resa fortsätter ta mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s